Resistance 2

A korábban i8 néven ismert, Playstation 3 exkluzív Resistance: Fall of Man folytatása az Insomniac Games-től és a Sony-tól. Kőkemény anyag igazi gamereknek!
Típus: FPS

Insomniac és EA szövetség, multiplatform címek

Történelmi pillanat: az eddig kizárólag Playstationre fejlesztő Insomniac lepaktált az EA-vel, következő nagy fejlesztésük PS3-ra és X360-ra is jön majd.

GDC 10: Xbox-ra is fejleszthet az Insomniac?

A Resistance-sorozatot és az Ratchet and Clank címeket fejlesztő Insomniac Games akár multiplatformos céggé is válhat a jövőben. Egy GDC pletyka következik.

Már készül a Killzone harmadik eljövetele?

Az OPM magazinban érdekes dologra figyelhettek fel az olvasók, ugyanis néhány szupertitkos játékról pletykált a lap, amelyek 2010-ben érkeznek.

GDC 2009: 26-tól elérhető a Resistance 2 DLC-je

Az Insomniac ma bejelentette, hogy holnapután elérhetővé válik a Resistance 2 DLC-je, valamint egy javítás is érkezik majd a játékhoz.

Novemberi konzol- és játékeladások

A novemberi hónap mindig rendkívül fontos a játékkiadók és a konzolgyártók számára, hiszen az ünnepi készülődés miatt kiugróan magas a vásárlások száma.

Resistance 2

Nem sokkal a második világháború után, - mikor az egész emberiség súlyos veszteségekkel küszködött - jelent meg először a vírus. Egy vírus melynek az eredete nem földi volt és soha nem látott sebességgel terjeszkedett. Akiket megfertőzött, menthetetlenül átalakultak valami olyan életformává, aminek csak egy célja volt: kipusztítani az emberiséget. Anglia volt az utolsó mentsvára fajunknak, de már ők sem tarthatták fel sokáig a folyamatosan gyarapodó Chimerát. Amerika rögtön testvérországa segítségére sietett 12.000 emberrel, az akció fedőneve az „Ellenállás” volt… egy kivételével mindannyian odavesztek, ő Nathan Hale és ez az ő története…

Resistance 2 - 420 óra alatt megszerezhető extrák

Az Insomniac Games műhelyében készülő Resistance második része nem kevesebb, mint 420 órányi időt igényel mindazok életéből, akik mindent szeretnének megszerezni.

Resistance 2 - két új videó a többjátékos módról

Két új videó érkezett a Resistance 2-ből, melyek a többjátékos módokat hivatottak prezentálni: az egyik a Co-op, míg a másik a Versus játékmódba enged bepillantást.

Resistance 2 - aranylemez és trailer

Bearanyozódott a nagysikerű Playstation exklúzív Resistance folytatása, a Rise of Man. Most egy kis kedvcsinálót adtak ki a fejlesztők, hogy megteremtsék a hangulatot.

Resistance 2 - nyílt bétatesztelési lehetőség

Megkésve ugyan, de mától bárki jelentkezhet a Resistance 2 bétatesztjére: a regisztrációhoz mindössze egy PS3 és egy PlayStation Network hozzáférés szükséges.