Resistance 2

A korábban i8 néven ismert, Playstation 3 exkluzív Resistance: Fall of Man folytatása az Insomniac Games-től és a Sony-tól. Kőkemény anyag igazi gamereknek!
Típus: FPS

Resistance 2 képek és infók a többjátékos módról

18 új kép látott napvilágot a Resistance második része kapcsán, valamint a fejlesztők elárultak néhány érdekességet a többjátékos móddal kapcsolatban.

Október elején startol a Resistance 2 bétája

A Sony bejelentette, hogy az eredeti tervekhez képest kicsit később ugyan, de október elején kezdetét veszi a Resistance 2: Rise of Man bétatesztje.

Resistance 2 Collectors Edition részletek

Novemberben jelenik meg az Insomniac által fejlesztett Resistance második része, amelyből készül gyűjtőknek szánt változat is. Lássuk, mit tartalmaz!

GC 2008: A harmadik videóözön

A harmadik összeállításban szerepel a Dawn of War 2, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Aion: Tower of Eternity, Killzone 2, Resistance 2 valamint Anno 1404.

Szeptemberben indul a Resistance 2 nyílt bétája

Sokan várják már az Insomniac által fejlesztett Resistance: Fall of Man folytatását - nos nekik van egy jó hírünk: szeptemberben lehet jelentkezni a nyílt bétára!

E3 2008: A tizenhatodik videócsokor

Megérkezett a tizenhatodik videócsomag, amelyben megtalálható a Destroy All Humans, Left 4 Dead, Project Origin, Resistance: Retribution, Siren, Viva Pinata stb.

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

E3 2008: Az ötödik videócsokor

Egy újabb videócsokor, amelyben megcsodálható többek között egy gameplay videó a legújabb Prince of Persia kapcsán, láthatjuk a Herceget és hű segítőjét harcolni.

E3 2008: Sony sajtókonferencia élőben

A Sony sajtókonferenciát is élőben közvetítjük. Kíváncsian várjuk, milyen bejeletésekre készül a Sony, milyen új információkat tudunk meg.

E3 2008: A harmadik videócsokor

A harmadik felvonás, amelyben megtekinthető a Dead Space, a You Are In The Movies, Bioshock, Infamous, Resistance 2, Crysis Warhead, Red Alert 3 stb.