Resistance 2

A korábban i8 néven ismert, Playstation 3 exkluzív Resistance: Fall of Man folytatása az Insomniac Games-től és a Sony-tól. Kőkemény anyag igazi gamereknek!
1315206007

Összeállt Freddie Wong és az Insomniac

Az iszonyúan profi, videojátékos ihletésű youtube-os videóról elhíresült Freddie Wong abban a kiváltságos helyzetben részesült legutóbb, hogy együtt dolgozhatott a Resistance-sorozat atyjaival, az Insomniackal. Közös munkájuk gyümölcse bemutatja a jövő mozgásérzékelős technológiáját.
1314199800

Fejlesztőt cserélhet a Resistance-sorozat

Bár semmi sem biztos egyelőre, az Insomniac kreatív igazgatója egy kissé melankolikus hangvételű nyilatkozatában azt találta mondani: "határozottan úgy látja", hogy a Resistance következő részét már nem a csapata fogja fejleszteni, elbúcsúznak tőle, ahogy a Spyrotól is annak idején.
1309959000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyszer ennek is el kellett jönnie: látványosan megcsappant a megjelenő játékok száma, ezúton pedig ki is jelenthetjük, hogy a nyári uborkaszezon kezdetét vette. A helyzet a jövő héten sem lesz sokkal jobb, majd a később érkező letölthető arcade címekkel érdemes számolni esetleg.
1309950031

Kedvcsinálón a Resistance Dual Pack

Lemaradtál volna a Resistance első két részéről? Tutira bejön neked a hamarosan megjelenő harmadik rész, de nem volt szerencséd még a saga nyitódarabjaihoz? Nagy gond nincs, mivel a Sony újra kiadja őket a Dual Pack keretében, az amcsiknál már a boltokban is van.
1307268000

E3 2011: Holnap jelentik be az Insomniac új játékát

Holnap végre lehull a lepel a Ratchet & Clank- és a Resistance-sorozatot is jegyző Insomniac legújabb játékáról, ám apró érdekesség, hogy a bemutatóra nem a Sony, hanem az Electronic Arts konferenciáján kerül majd sor, és nem PlayStation-exkluzív, hanem multiplatform címre számíthatunk.
1300539600

Insomniac: növelni kell a közönséget

Egyre több fejlesztőcsapat kénytelen szembenézni a szomorú ténnyel, hogy manapság már csak a legjobb tripla-A kategóriás játékok tudnak profitot termelni, és ezáltal valami extra bevételt hozni a fejlesztési költségek megtérülésén felül. Az Insomniac vezére szerint szélesebb közönségre van szükség.
1300122296

Webes és mobilos játékok felé nyit az Insomniac

Nagy fába vágta a fejszéjét a Resistance és a Ratchet & Clank játékokért felelős fejlesztő. Insomniac Click néven új részleget hoztak létre, mely a webes és mobilos játékok készítésére kötelezte el magát. Céljuk, hogy sokkal mélyebb és bonyolultabb címeket hozzanak létre a közösségi hálózatokon.
1296039600

Újabb regény készül a Resistance alapján

Négy év telik el a Resistance második és harmadik része között, amelyből a játékos alap esetben csak annyit tapasztalhat meg, hogy a Chimera-invázió a folytatásra brutálisabbá vált, mint valaha. William C. Dietz viszont a rajongók segítségére siet: regényt ír a Resistance 3 előzményei alapján.
1281168120

Új Ratchet & Clank készül az Insomniacnál

Tudtuk, hogy nem kellett volna elkiabálni: azt hittük, az Insomniac új Resistance-bejelentésre készül, de most Clank szinkronhangja felborította a képletet.
1280673960

Hamarosan bemutatkozhat az Insomniac új játéka

Az Insomniac hírlevélben árulta el, hogy még a szeptemberi Penny Arcade Expo előtt új játékot fognak bemutatni - az anyag PlayStation 3-exkluzív lesz.