Resistance 2

A korábban i8 néven ismert, Playstation 3 exkluzív Resistance: Fall of Man folytatása az Insomniac Games-től és a Sony-tól. Kőkemény anyag igazi gamereknek!
Típus: FPS

Resistance 2 képek és videó

Az Insomniac Games által fejlesztett Resistance 2: Rise of Man kapcsán néhány új képet csodálhatunk meg, valamint egy nyulfarkyi hosszúságú videó is érkezett.

Resistcance 2: Rise of Man látnivalók

A mozgóképek után most újabb képek érkeztek a Playstation 3 egyik legsikeresebb nyitócímének folytatásából, a Resistance 2-ből, amely novemberben érkezik.

Mozgásban a Resistance 2: Rise of Man

Három vadi új videó érkezett a PlayStation 3-exkluzív Resistance: Fall of Man második részéről: kettő az egy-, egy pedig a többjátékos módot mutatja be.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Resistance 2 - az első trailer

A Playstation 3 egyik legnagyobb címe, a Resistance: Fall of Man hamarosan folytatást kap. Megérkezett róla az első videó, amely megteremti a kellő hangulatot.

Hét játékpremier és Resistance 2 a GT TV-ben

Geoff Keighley, a Gametrailers TV műsorvezetője személyes blogjában leírta, hogy a következő adásban nem kevesebb, mint hét játékpremier lesz!

Ősszel érkeznek az új PS3-exkluzív nagyágyúk

Igen kellemes őszre számíthatnak a PS3-tulajdonosok, ugyanis a Sony mai bejelentéséből kiderült, hogy három nagyágyú megjelenésével is számolhatnak majd.

PSP-n is tiszteletét teheti a Resistance

A kizárólag PlayStation 3-on elérhető Resistance-sorozat kisebb kitérőt tehet a Sony marokgépére - a fejlesztők nem jelentettek be semmit, de szerintük van rá esély.

Zenei videó a Ratchet és a Resistance alkotóitól

Az Insomniac Games-nek két játék fejlesztése között arra is jutott ideje, hogy a világsztárok babérjaira törve egy videóklip keretében bemutassa studióját.