Október 16-án jelenik meg a Brutal Legend

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Jack Black főszereplésével készülő játék, a Brutal Legends ősszel végre megjelenik Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, egészen pontosan október 16-án.
A Jack Black főszereplésével készülő játék, a Brutal Legends ősszel végre megjelenik Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, egészen pontosan október 16-án.

 
A játék főszereplője egy Eddie Riggs nevű fickó lesz, aki egy heavy metal bandát kísér folyamatosan a turnék alatt. Igazi kulcsember a zenekar számára, ő tervezi meg az egész fellépést, és ő gondoskodik a technikai háttérről is. A történet szerint Eddie Riggs egy este épp a zenekar gitárját hangolja, amikor furcsa események sorozata veszi kezdetét. Eddie véletlen megvágja magát, a vére pedig az övcsatján lévő démoni arcnak pont a szájára fröccsen. Amiről nem tudott eddig, hogy az öv el van átkozva, és épp ezzel hívta elő a benne lakozó démont. A csat által megformált pokoli teremtmény életre kel, és elrepíti Eddie-t vissza a távoli múltba, amikor még démonok, és mindenféle sötét lények portyáztak a Földön, rettegésben tartva az emberiséget. Az Electronic Arts a minap bejelentette, hogy a Brutal Legend október 16-án kerül az európai boltok polcaira, három nappal korábban pedig Észak-Amerikában jelenik meg.

Érdekel a Brutal Legend?
Olvasd el előzetesünket itt, a GK-n!
6.
6.
ppgabesz
Bukáááss????? ne már! Pick of Destiny is Kurvanagy siker volt. Csak ne mitthon, itthon csak a JB rajongók, meg a rock arcok nézték meg. Ez a játék is Sütni fog. Nagyon király lesz... :)
5.
5.
Mathia$
szerintem gagyi, valszeg bukás lesz belőle
3.
3.
Takuma Sato
Hát érdekessen hangzik a történet, de néztem egy-két vidit, és azok nekem tul mesésnek tunik. De majd a gameplay-okból többet megtudhatunk
2.
2.
IceColdKillah
Ez a poén bomba nagyot fog durranni! Már várom nagyon!
1.
1.
laca009
hmm erre kiváncsi leszek

jó?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...