Guitar Hero: World Tour

A Guitar Hero sorozat legújabb, negyedik darabja, a Vivendi és az Activision egyesüléséből született Activision Blizzard jóvoltából.
Típus: Gitáros, Zene

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: A negyedik videócsokor

Ma is rengeteg friss videót nézhettek meg a tegnapi eseményről, valamint néhány játék első előzetese is megtekinthető, mint pl. a Wolfenstein vagy az I Am Alive.

E3 2008: Microsoft sajtókonferencia élőben!

Hamarosan megkezdődik a Microsoft konferenciája: remélhetőleg idén is számos izgalmas bejelentéssel várnak bennünket - az eseményről élőben tudósítunk.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

Beárazták a Guitar Hero IV: World Tour-t

A GameStop internetes áruházban már előrendelhető a Guitar Hero sorozat negyedik epizódja, az éneklős, dobolós, gitározós World Tour.

Guitar Hero 4 - ismerjük meg a dobot

Mint már tudjuk, hamarosan elérkezik a negyedik Guitar Hero epizód, amely tartalmazni fogja a sokak által kedvelt dobokat. Lássuk, milyen lesz!

Guitar Hero IV hivatalos bejelentés és képek

Mindenki tudja jól, hogy készül a Guitar Hero IV, a bejelentésig azonban az Activision egészen máig várt. Most felfedték az alcímét, és néhány képet is kaptunk.

Guitar Hero 4 - képek és apró infók (update)

A Guitar Hero hamarosan új formában tér vissza, hogy legyőzze legnagyobb ellenfelét, amelyet a Rock Band személyében talált meg. Lássuk az új infókat!

Az első Guitar Hero 4 infómorzsák

Néhány információra derült fény a legújabb Guitar Hero kapcsán, amelyből kiderül, hogy a játék több hangszerrel és több lehetőséggel lesz felruházva, mint elődei.

Több mint 1 milliárd dollárt termelt a Guitar Hero

A Guitar Hero első részének 2005-ös megjelenése óta a sorozat csak az Egyesült Államokban 14 millió példányban fogyott, 1 milliárd dollár bevételt termelve.