Guitar Hero: World Tour

A Guitar Hero sorozat legújabb, negyedik darabja, a Vivendi és az Activision egyesüléséből született Activision Blizzard jóvoltából.
Típus: Gitáros, Zene

Novemberi konzol- és játékeladások

A novemberi hónap mindig rendkívül fontos a játékkiadók és a konzolgyártók számára, hiszen az ünnepi készülődés miatt kiugróan magas a vásárlások száma.

Guitar Hero bajnokság 19-én a Mammutban

Bandázz össze két barátoddal és szállj ringbe az értékes nyereményekért a Guitar Hero World Tour versenyen a Mammut bevásárlóközpontban!

Játéktermekbe költözik a Guitar Hero

Hivatalosan is bemutatták a Guitar Hero Arcade-et, mely a népszerű gitáros játék játéktermi változata lesz az Activision és a Konami közös projektjeként.

Fizetni kéne a játékosok Guitar Hero nótáiért?

Bobby Kotick, az Activision Blizzard fejese megérezte a pénzszagát a World of Warcraft óriási bevételei kapcsán, most már a Guitar Heróra is előfizettetne.

Guitar Hero: World Tour - a végső trailer

Lassan már mindenki kezdi beszerezni a Guitar Hero új részét, de aki még nem döntötte volna még a vásárlás mellett, annak itt egy végső nyálcsorgató trailer!

Guitar Hero: World Tour

Milliónyi újítás, de azért nagyjából mindent maradt a régiben. Így lehetne gyors leírást adni a Guitar Hero negyedik részéről, következő cikkünk viszont igyekszik a lehető legrészletesebben megismertetni veletek a Rock Bandesedett World Tourt!

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten is komoly játékáradat érkezik, közöttük olyan címekkel, mint a Fable II, a Far Cry 2, a Guitar Hero: World Tour vagy a Spider-Man: Web of Shadows.

Ismét szupersztárok a galériában!

Galériánk olyan neves sztárokkal gazdagodott, mint például Arma 2, Dragon Age, Fallout, Gears of War 2, Need for Speed vagy Resident Evil 5. Csekkold le!

Újabb Guitar Hero hírek és pletykák

Tegnap számoltunk be róla, hogy az Activision évente kilenc új Guitar Herót tervez piacra dobni: a legfrissebb pletykák szerint egyikük főszereplője Jimi Hendrix lesz.

Guitar Hero - tömegével jönnek az új részek

Eddig is csak úgy kapkodtuk a fejünket a Guitar Hero bejelentések után, most meg már pláne, hogy ezt fogjuk tenni - 2010-re évi 9 új részt terveznek!