Guitar Hero: World Tour

A Guitar Hero sorozat legújabb, negyedik darabja, a Vivendi és az Activision egyesüléséből született Activision Blizzard jóvoltából.
Típus: Gitáros, Zene

A holnapi PS Store kínálata

Holnap, augusztus 13.-án ismét frissül a Store. A heti update a zenerajongóknak is kedvez majd, néhány igazán jó számmal. Azért lesz más is.

Johnny Cash a Guitar Hero ötödik részében

Újabb érdekes részletek futottak be a Guitar Hero ötödik részével kapcsolatban: a folytatásban többek között Johnny Cash is játszható karakter lesz majd.

E3 2009: Lezajlott az Activision konferencia

Elsőként az Activision Blizzard tartott sajtókonferenciát az idei E3 előtt; az eseményen szó esett a játékpiacról, az új címekről és a jövőbeni tervekről is.

Képek az új Guitar Hero budapesi bemutatójáról

Április 16-án, csütörtökön az Activision és a BSC hivatalosan is bemutatta a hazai sajtónak a Guitar Hero: Metallica-t. Ingyen sör, csinos lányok, és üvöltő rockzene!

Kilépett az Activision a PC Gaming Alliance-ből

A PC Gaming Alliance remek kezdeményezésnek bizonyult, ám az utóbbi időben több tag is kilépett a számítógépes játékok érdekeit védő szövetségből.

GDC 2009: Odafigyelnek a PC-s Guitar Hero-ra is

Nem lett valami jó a Guitar Hero korábbi részeinek a PC-s átirata, a játék szaggatott, és bizony a kontrollerből is hiány volt. A World Tournál mindenre odafigyelnek már!

GDC 2009: A negyedik nagy galériafrissítés

Újabb screenshotok érkeztek San Franciscoból. Van Bionic Commando, CryEngine 3, Guitar Hero, Harry Potter, Terminator, Wheelman és még pár más finomság!

PC-re is megjelenik a Guitar Hero: World Tour

Noha az Activision Blizzard sokáig tagadta, az Intel kikotyogta, hogy PC-re is elkészül a Guitar Hero negyedik, World Tour alcímet viselő része.

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!

Most pénteken lesz a Guitar Hero bajnokság

Megkezdődött a csapatok jelentkezése az egyre inkább zsúfoltnak ígérkező Guitar Hero versenyre. Aggodalomra viszont nincs ok, a helyszínen lévő lányoknál is lehet nevezni.