Guitar Hero: World Tour

A Guitar Hero sorozat legújabb, negyedik darabja, a Vivendi és az Activision egyesüléséből született Activision Blizzard jóvoltából.
1301060386

A Guitar Hero III az Államok legkeresettebb játéka

Bár a Call of Duty: Black Opsot egyszer már kikiáltottak az Egyesült Államok legkeresettebb játékának, akkor azt az eladott darabszámokra hivatkozva tették, nem pedig a ténylegesen befolyt bevételeket vették figyelembe: ebben a tekintetben még mindig a 2007-ben megjelent Guitar Hero III vezet.
1297517422

Kotick: Lehet, hogy újra feltaláljuk a Guitar Hero-t

Az Activision vezérigazgatójának nyilatkozatai elsősorban a vállalat részvényeseinek kedveznek, ám mostani kijelentésével azért pár GH-fan szájára is mosolyt csal - és lehet, nem csak szánalomból. Lehet, hogy évek múltán újra visszatér a népszerű ritmusjáték? Bizakodhatunk, hogy nincs veszve minden!
1297436400

A Rock Band él, és Guitar Hero DLC-k is lesznek

Bár a Rock Band fejlesztőinek sora sem megy könnyen mostanság, a Guitar Hero legfőbb konkurense továbbra is létezik. Elemzők egyébként már azt is megvitatták, hogy vajon végleg, vagy csak pár évre kellett elbúcsúznunk a Guitar Hero-tól? Az biztos, hogy a következő generáció előtt nem látjuk viszont a sorozatot.
1297331715

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.
1290002414

Újabb fejlesztőstúdiót zár be az Activision

A Bizarre Creations mellett újabb fejek hullhatnak a porba, ám míg az Blur készítőinek felszámolását még fontolgatja az Activision, addig a Guitar Hero társfejlesztőinél, a Budcatnél már szemrebbenés nélkül húzta le a rolót. Az ok itt is a gazdasági tényezők és az erőforrások átrendezése.
1288002626

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.
1279205700

Kevin Butler apja lesz az Activision új igazgatója

Persze csak képletesen, de Kevin Butler apja lesz az Activision Publishing új vezérigazgatója. Eric Hirshberg a pár héttel ezelőtt lemondott Mike Griffith székébe ülhet majd.
1276086480

Akciójátékon dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői

Profilváltásra készül a Neversoft? Egy friss álláshirdetés szerint akciójátékon dolgoznak a Guitar Hero-sorozat és a Tony Hawk-játékok fejlesztői.
1265988360

Komoly leépítések lesznek az Activisionnél

Az Activision hivatalosan megerősítette a 3D Realms fejese megszellőztetett híreket, miszerint leépítésekre készül erőforrásainak hatékonyabb kihasználása végett.
1265898240

Gyengülőben a zenei játékok piaca

A legtöbb zenei- és ritmusjátékot kiadó Activision-Blizzard 286 millió dollárt veszített a piac gyengülésén. Nincs már akkora igény a Guitar Heróra, mint régen.