Gears of War 2

A nagysikerű Gears of War második része: a játék először Xbox 360-ra fog megjelenni, később pedig számítógépre is elérhetővé válik.
1354705200

Visszavonul az Epic Games elnöke

A magyar Game Developers Forumot is megjárt Mike Capps a családja miatt mond le az Epic Games elnöki pozíciójáról. Nemrég Cliff Bleszinski hagyta el a fejlesztőcéget.
1352891123

Cliff Bleszinskit akarja a Ubisoft?

Cliff Bleszinski sosem csinált titkot belőle, hogy az Epic Games elhagyása után esetleg más kiadóhoz igazolna, a legutóbbi tweetje után viszont azonnal megindultak a pletykák: úgy fest, a Ubisoft megkörnyékezte a neves játékdizájnert, méghozzá nem is akárhogy.
1352386800

19 milliónál tart a Gears of War-széria

Mára is jutott mérföldköves hír, éppen a Microsoft árulta el, hányadán is áll a Gears of War-sorozat. Legnagyobb bánatunkra bontott számokat nem kaptunk, cserébe a Gears of War: Judgment előrendelési trailerére lehet izgulni - bár valójában sok izgalmat nem tartogat.
1349866835

Életjeleket adott a Gears of War-film

A régóta a fiók mélyén lapuló Gears of War-filmet minden jel szerint újra előveszik. A jogok jelenleg a New Line Cinemánál vannak, s a Variety magazin értesülései szerint a cég már javában producereket toboroz a projekthez, a következő hetekben akár már szerződések is születhetnek.
1349330400

Cliff Bleszinski távozik az Epic Gamestől

Szomorú hírre ébredtünk, Cliff Bleszinski bejelentette, hogy elhagyja az Epic Games csapatát. A céljairól nem beszélt, de azt kifejtette, hogy húsz év után szüksége van egy kis pihenőre, ezért döntött a távozás mellett. Az Epic Games búcsúzkodik, Ti is üzenhettek a mesternek!
1346054437

Tony Scott is érdeklődött a Gears of War-film után

A nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Tony Scott előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Gears of War-mozifilm jogaival rendelkező New Line Cinemával. Nem sokon múlott, hogy nem ő került a rendezői székbe - ismerte el az egykori producer, Jeff Katz. Pedig a cím jó kezekben lett volna.
1334044838

Törölték a kinectes Gears of War: Exile-t

Cliff Bleszinski, az Epic Games fenegyereke beszédet tartott a múlt heti PAX East rendezvényen, melyben megerősítette, hogy valóban készült egy kinectes Gears of War-mellékág a stúdióban, de a projektet lelőtték. Az úriember viszont egy PC-exkluzív címmel engesztel ki mindenkit.
1323799200

Bleszinski: saját sikerünk rabszolgái vagyunk

Cliff Bleszinski, az Epic játéktervező nagyfőnöke a VGA 2011-en tartott sajtótájékoztatót, ahol rengeteg érdekes dologról beszélt. Például arról is, hogy mi lesz a Gears of War sorsa a jövőben, és hogy valaha visszatérnek-e a gyökerekhez egy Unreal-játék fejlesztésével.
1323270000

VGA 2011: Teljesen új címet fog bejelenteni az Epic

Arról már beszámoltunk korábban, hogy a most szombaton esedékes Video Game Awards 2011-en az Epic is bejelent valamit, most pedig a fejlesztőcég elnöke azt is az orrunkra kötötte, hogy egy teljesen új cím lesz, ami eltér minden eddigi Epic-játéktól. Meg azt is, hogy izgul miatta.
1322161206

A People Can Fly készíti a Gears előzményét?

Az Official Xbox Magazine legfrissebb, amerikai száma szerint a Bullestorm fejlesztője, a lengyel People Can Fly készítheti a Gears of War előzményeit, trilógia formájában. Igen jól olvastátok, három játékról van szó. Nincs kétségünk afelől, hogy a Gears élni fog továbbra is, de ez igen durva pletyka.