Prince of Persia: The Forgotten Sands

A Prince of Persia mozifilmmel együtt megjelenő játék sokban hasonlít majd az eredeti trilógiára, de kapunk újításokat is.

Újabb képek landoltak a galériában

Heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint az Age of Conan, az Aliens vs. Predator, a Prince of Persia, a The Secret World vagy a Ninety Nine Nights 2.

Gyakrabban szeretne folytatásokat a Ubisoft

Legnagyobb játékaihoz gyakrabban szeretne folytatásokat készíteni a Ubisoft, jelentette be a cég ügyvezető igazgatója, Yves Guillemot.

Prince of Persia - filmes trailer a superbowlról

A tegnapi superbowl kupa szünetében levetítették az élőszereplős Prince of Persia: The Sands of Time mozifilm legújabb trailerét. A videó most újra megtekinthető!

Interneten az új Prince of Persia weboldal

A hangulatos kedvcsináló site-on megtekinthetjük a korábban már látott render trailert, valamint elérhető néhány vadonat új screenshot is.

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Májusban lesz premieres a Jerry Bruckheimer-féle élőszereplős Prince of Persia mozifilm, vele együtt pedig egy vadi új játék is érkezik. A The Forgotten Sands viszont nem a legutóbbi, rajzfilmes grafikájú POP folytatása, hanem az eredeti, The Sands of Time-trilógia kiegészítője lesz. Prequel és sequel egyben.

Prince of Persia: The Forgotten Sands - első képek

A májusi Prince of Persia mozifilmmel együtt érkezik egy új játék is, a The Forgotten Sands, melyből ma megkaptuk az első screenshotokat!

Bemutatták az új LEGO Prince of Persia kollekciót

Videojáték nem biztos, de LEGO építőkockás gyerekjáték már tutira készül a Prince of Persia: The Sands of Time című élőszereplős Disney-film alapján.

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.

Befutott az új Prince of Persia első kedvcsinálója

Májusban kerül mozikba a Prince of Persia alapján készült film, vele párhuzamosan pedig egy új játék is megjelenik PC-re, konzolokra és kézikonzolokra.

VGA 2009 összefoglaló, díjak, leleplezések

Véget ért a videojátékok Oscar gálája, a VGA 2009. Számos nagy nevet lelepleztek, de tetemes mennyiségű új trailert is láttunk a jövő év sikervárományosairól!