Prince of Persia: The Forgotten Sands

A Prince of Persia mozifilmmel együtt megjelenő játék sokban hasonlít majd az eredeti trilógiára, de kapunk újításokat is.

Szépen nyitott itthon a Super Mario Galaxy 2

A Wii-s játékok között kapásból az élen, az összesített toplistán pedig a hatodik helyen nyitott a Super Mario Galaxy múlt héten megjelent második része.

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Még a World of Warcraftot is lazán legyűrte a The Sims 3 legújabb kiegészítője az Álomállások, azaz az Ambitions. A harmadik ezúttal a FIFA 10 lett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre PC-re is megjelenik az új Prince of Persia, játszhatunk a Green Day-jel az új Rock Bandben, és végre folytathatjuk a Metal Gear Solidot is.

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Több ezer szörnyet hánytam kardélre, kicsit is, nagyot is; mérföldeket futottam, talán többet a falon, mint a földön; másztam meg tornyot, vagy tizet; megmentettem a világot – megint. Az új Prince of Persiával szemben én is sokáig szkeptikus voltam, talán az időzítés miatt, azonban tizenöt perc játék után minden kételyem elszállt és megadtam magam az élménynek. Most már tudom: a Herceg újra a régi!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon-nagyon jó hetünk lesz, jön az Alan Wake, a Split/Second, a Red Dead Redemption, és végre itt az új Prince of Persia is a moziváltozattal együtt!

Megjelenési előtti trailer az új Prince of Persiához

A tegnapi Red Dead Redemption launch trailer után most megérkezett a Herceg utolsó videója is, amely a vágásoknak köszönhetően szinte filmszerűre sikerült!

Prince of Persia: The Forgotten Sands intró

Megérkezett az új Prince of Persia játék bevezető filmje, ami nem csak néhány látványos ugrálást tartalmaz, de hatalmas, Gyűrűk Ura-szintű csatát is.

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai összeállításunkban címek szerepelnek, mint az Alpha Protocol, a BioShock 2, a Bulletstorm, az Enslaved, a Halo: Reach vagy a Prince of Persia.

A játékok 10 éven belül utolérhetik a filmeket

Az ominózus gondolat Jerry Bruckheimertől származik, akit újabban sűrűn emlegetnek a játékiparban, ugyanis nem csak a Prince of Persia filmen, de két új játékon is dolgozik.

Prince of Persia - a kastély ostroma

Emberek, Prince of Persia-fanok, ezt látni kell! A The Forgotten Sands más, mint elődje, hál'isten visszatértünk a régi herceghez. A most látható videó egyszerűen gyönyörű!