Prince of Persia: The Forgotten Sands

A Prince of Persia mozifilmmel együtt megjelenő játék sokban hasonlít majd az eredeti trilógiára, de kapunk újításokat is.

Újabb képek landoltak a galériában

Ha megjelenő játékból nem is, screenshotból bőven jutott mára: vannak új Ghost Recon, Prince of Persia, a Forza Motorsport, F1 2010 és Halo: Reach képek is!

Kipróbáltuk az új Prince of Persiát, beszámoló este

Több, mint egy hónappal a megjelenés előtt kipróbáltuk az új Prince of Persiát, s jó pár óra nyúzást követően tiszta képet kaptunk a sorozat folytatásáról.

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Több mint egy hónappal a megjelenés előtt játszhattunk a Prince of Persia legújabb epizódjával, s jó pár óra kardozás, ugrálás, fejtörés után bátran jelenthetem ki: A Forgotten Sands lesz a valaha készült legjobb Prince-játék.

Jake Gyllenhaal akarta a Herceg szerepét

Jake Gyllenhaal mindenképp szerette volna eljátszani a Herceg szerepét, a karakter ugyanis már az első pillanatban megtetszett neki. Mit látott benne a színész? Kiderül!

Mozgásban a Prince of Persia: The Forgotten Sands

Alakul a Prince of Persia: The Forgotten Sands: az új trailer nagyon hangulatosra sikerült, igaz, a grafikával nem vagyunk maradéktalanul megelégedve.

Ellopta a Prince of Persia játékosait a God of War

A Ubisoft animációs rendezője azt nyilatkozta, a God of War rengeteg egykori Prince of Persia játékost áttérített magához, így dolgozniuk kell a közönség visszanyerésén.

Mozgásban a Prince of Persia: The Forgotten Sands

Végre futás közben is szemügyre vehetjük az új Prince of Persiát, a Ubisoft egy közel négyperces gameplay trailert adott ki a májusban megjelenő játékról.

Késik a PC-s Prince of Persia: The Forgotten Sands

A Ubisoft megőrzi jó szokását, s csak hónapos késéssel adja ki sikervárományos címeinek PC-s változatát. A legutóbbi áldozat a Prince of Persia: The Forgotten Sands.

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

Lezajlott a Nintendo Media Summit - összefoglaló

Befejeződött a Nintendo Media Summit, amely bár nem sokkolta brutális bejelentésekkel újságíró közönségét, a konzolgyártó összes komolyabb címét felvonultatta.