Prince of Persia: The Forgotten Sands

A Prince of Persia mozifilmmel együtt megjelenő játék sokban hasonlít majd az eredeti trilógiára, de kapunk újításokat is.

PC-re is megjelenik az új Prince of Persia

A kezdeti ijesztgetések ellenére a Ubisoft megerősítette, hogy PC-re is megjelenik az új Prince of Persia, igaz, azt nem garantálják, hogy a konzolos verziókkal egy időben.

Leleplezték a legújabb Prince of Persiát

A Ubisoft meglepetésszerűen jelentette be a legújabb, májusban megjelenő Prince of Persiát a korábban már pletykált, The Forgotten Sands alcímmel.

A karibi kalózokat is lepipálhatja a Prince of Persia

A Ubisoft elnöke, Yves Guillemot szerint a májusban érkező Prince of Persia fogja elsőként bebizonyítani, hogy játékok alapján is kiváló filmek készülhetnek.

Megérkezett a Prince of Persia film előzetese

Megérkezett a Jerry Bruckheimer gondozásában készülő Prince of Persia film előzetese, amely meglehetősen ígéretesre sikerült, talán még jó is kisülhet belőle.

The Forgotten Sands lehet az új Prince alcíme

Kevés olyan játék volt, amely annyira megosztotta a közönséget, mint a Prince of Persia - a Ubisoft talán az új résszel igyekszik újraegyesíteni a rajongói tábort.

Íme a Prince of Persia mozifilm plakátja

Nem is oly rég beszámoltunk Jake Gyllenhaal profin sikerült jelmezéről, ma pedig láthatjuk a mozifilm mesterien összerakott kedvcsináló plakátjait.

Végre jelmezben a Prince of Persia film főhőse

Végre nem csak a csupasz felsőtestét, hanem ruhában is láthatjuk Jake Gyllenhaalt, a Prince of Persia: The Sands of Time című mozifilm főhősét.

Mozgásban a Prince of Persia mozifilm!

Az amerikai ABC csatornán néhány napja maga Jerry Bruckheimer beszélt a Prince of Persia filmből - az interjú alatt pedig végre láthattunk néhány jelenetet is!

LEGO-játék készül a Prince of Persia alapján

A LEGO és a Disney legújabb közös bejelentéséből derült ki, hogy a Prince of Persia LEGO-formában is feldolgozásra kerül - sajnos azonban nem videójátékról van szó.

Az első képek a Prince of Persia forgatásáról

Javában zajlanak a Prince of Persia filmadaptációjának munkálatai, mára pedig végre az első képek is megtekinthetők a forgatásról és Jake Gyllenhaalról.