Call of Duty: World at War

A méltán híres Call of Duty frencsájz legújabb része, mely visszatér a II. világháborús hadszíntér Csendes-Óceáni hadjárataihoz. A fejlesztésről a Treyarch gondoskodik.
1295272800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Újra letarolta a mezőnyt a World of Warcraft, pontosabban annak előfizetői kártyája, miközben a Cataclysm és a Wrath of the Lich King is töretlen sikernek örvend. Új cím még mindig nincs, remélhetőleg a következő napokban, hetekben megjelenő nagyágyúk hoznak némi frissességet a felhozatalba.
1294762959

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Továbbra is a FIFA legújabb része vezeti a hazai játékeladási toplistákat. A hír nem meglepő, ahogy lényegében a listák további része sem: a vásárlók még mindig a szokásos slágercímekre, köztük az újabban nagy népszerűségnek örvendő Kinect-játékokra fizetnek be így az ünnep után.
1294318800

Call of Duty-projekten dolgozik a Raven?

Még egy kis Call of Duty-pletyka 2011 első hetére: egy álláshirdetés arra enged következtetni, hogy a Raven is egy - eddig bejelentetlen - Call of Duty-projekten dolgozik. Bár nem lenne meglepő, ha az Activision egy tapasztalt csapatra bízná az egyik folytatás elkészítését, alighanem csak egy DLC-ről lehet szó.
1294311600

Per indul az Activision Blizzard és a Zynga ellen

Számoltunk már be néhány merész perről és jogi esetről az évek folyamán, elvégre az Egyesült Államok a perek országa, ahol mindenki azonnal a törvény elé viszi kisebb-nagyobb sértődéseit. A mostani eset azonban talán legambíciózusabb mindegyik közül.
1294045257

A Call of Duty-széria részletes történelme

A sorozat két legutóbbi darabjának, a Modern Warfare 2-nek és a Black Opsnak a bevétele átlépte a 1.2 milliárd dollárt, rögtön a kiadásuk utáni öt nap során. A siker nem kérdéses, de mégis honnan indult a Call of Duty? Egy beszédes grafika alapján mindennel tisztában lehetünk.
1293984000

HWSW: 2010 legnagyobb informatikai botrányai

2010 IT-piaci botrányok egész sorát hozta, szinte minden hónapra jutott egy-egy jelentős esemény, felsorolni is nehéz őket. Adja magát a bizalmas információkat kiszivárogtató WikiLeaks körüli év végi felhajtás és Julian Assange letartóztatása, de ez egyrészt túl magas labda, másrészt inkább politikai jelentősége van.
1293976851

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkezett a karácsony előtti játékeladások összesítése. Ahogy az várható volt, az élbolyban a szokásos slágercímek terpeszkednek, elvégre új megjelenés nem volt, és ilyenkor egyébként is a jól bevált sorozatok aktuális epizódjait szeretik a kosarukba tenni a vásárlók. A FIFA még mindig vezet.
1293445828

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megtaláltuk a World of Warcraft ellenszerét! Úgy tűnik, a FIFA aktuális részével még a méltán népszerű MMORPG sem tudja felvenni a versenyt: a Cataclysm ugyan a múlt héten az első helyen nyitott, mostanra viszont visszaszorult a második helyre, a FIFA 11 pedig visszavette a vezetést.
1293020827

Az EA gerjesztette az Infinity Ward botrányt?

Új fordulatot vett az Infinity Ward vezetőinek elküldése után kirobbant botrány: az Activision 400 millió dolláros kárpótlást követel az Electronic Artstól, mert szerinte a konkurens óriáskiadó gerjesztette a szerződésük megszegésére a Call of Duty-sorozatot fejlesztő csapat fejeseit.
1292589080

Itthon is tarolt a World of Warcraft: Cataclysm

Megérkeztek a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplisták. Az élen - ki hitte volna - a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Cataclysm végzett, a játék megjelenése pedig húzott egy picit az előfizetői kártyák és az előző adalék, a Wrath of the Lich King értékesítésein is.