Call of Duty-projekten dolgozik a Raven?

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 6.
  • Pletyka
Link másolása
Még egy kis Call of Duty-pletyka 2011 első hetére: egy álláshirdetés arra enged következtetni, hogy a Raven is egy - eddig bejelentetlen - Call of Duty-projekten dolgozik. Bár nem lenne meglepő, ha az Activision egy tapasztalt csapatra bízná az egyik folytatás elkészítését, alighanem csak egy DLC-ről lehet szó.

Az MCV bukkant rá arra az álláshirdetésre, amelynek keretében az Activision tulajdonában lévő Raven Software egy "alapvetően konzolos, realisztikus, háborús FPS-hez" keres vezető pozícióba kerülő munkatársat.

Kimondva tehát nincs konkrétan, hogy a Call of Duty-sorozaton munkálkodna a csapat, így az itt leírtak legfeljebb feltételezik, hogy a Raven beszáll a sikersorozat fejlesztésébe. Tény ugyanakkor, hogy nem ez az első ilyen jellegű pletyka: legutóbb májusban hozták hírbe a csapatot a Call of Duty-val, no meg aztán az is figyelemre méltó tény, hogy jelenleg egy cím feleltethető meg a fenti kategóriának az Activision portfóliójából, és ez a Call of Duty. (Aminek pedig nyilván nem akar konkurenciát csinálni a kiadó, mert gyakorlatilag lehetetlen kísérlet lenne.)

A hirdetés úgy zárul, hogy megemlítésre kerül: egy még bejelentetlen projektről van szó, nem világos azonban, hogy ez teljes értékű játék vagy esetleg csak egy új DLC lesz-e.

10.
10.
Quent1n
#7: Az lenne a királyság ha végre a pénzen kívül mással is foglalkoznának... Amíg csak gyártják az évi adagot addig a CoD csak egy helyben toporog és nem fejlődik semmit sem.

Qbász: Szívemből szóltál. Az egy igazán "tökös" játék.
9.
9.
-OWERLORD-
sztem az összes köd jó
8.
8.
Mortis
A profit henger beindult. Már nem állítható meg.
7.
7.
steve 18
szerintem nincs azzal semmi baj hogy minden évben kiadnak egyet:D királyság
6.
6.
NinjaNorb
csinálhatná a raven a tréarch helyett:D
5.
5.
Qbász
Remélem a Soldier of Fortune folytatásán dolgoznak. A második rész nagyon pöpec volt.
4.
4.
danez11
#2: :D hát szerintem se kéne minden évben kiadni egy újat, mert mindig elkúrják... elég lenne 2 évente is és akkor egy normálisat is.
2.
2.
Jinbobo
te jó ég. mennyi call of duty. több része lesz mint a barátok köztnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...