Úton a Need for Speed: Undercover első DLC-je

  • Írta: ATi0021
  • 2009. április 26.
  • Hír
Link másolása
Az EA megerősítette a hivatalos Need for Speed blogon, hogy hamarosan érkezik az első, Challange Series alcímet viselő DLC a Need for Speed: Undercoverhez.
Az EA megerősítette a hivatalos Need for Speed blogon, hogy hamarosan érkezik az első, Challange Series alcímet viselő DLC a Need for Speed: Undercoverhez. A kiadó elmondása szerint a DLC elkészítésében fontos szerepet kaptak a rajongók észrevételei és ötletei, így igyekeztek ezek alapján végezni a fejlesztést.

Ugrás a galériához

A Challenge Series 10 játékmódot tartalmaz: Sprint, Checkpoint, Outrun, Circuit, Highway Battle, Cost to State, Escape, Takedown, Highway Wars és Highway Checkpoint. Ezek két nehézségi szintre lesznek osztva (Street és Pro), azokon belül pedig további bronz, ezüst, arany versenyeket kapunk. Ez összesen további 60 versenyt és három ingyenesen feloldható autót jelent. Az első autó a Street szint teljesítése után lesz elérhető (Battle Machine a ProStreetből), a második a Pro szint teljesítse után (Speed Machine), és végül a harmadik 31 versenyen való dominálás után (Dominator). Ezeket az autókat online és offline karrierben is lehet használni. A Challenge Serieshez egyedi menüt készítettek, mely még élvezetesebbé teszi a játékot. A Pro szint eléréséhez 30 versenyt kell megnyerni. Elkészítették a Summary Screen-t mely segít gyorsan elrendezni, melyik versenyen kell még bizonyítanunk.

A fejlesztők elmondása szerint a DLC végig játszása körülbelül 7 órát vesz igénybe - a kiegészítés teljesen ingyenes lesz. Mivel a visszajelzések szerint a játék egyik legjobb része a Highway Battle volt, így ezen a vonalon igyekeztek további fejlődést belevinni a játékba: így született meg az új Highway Wars és Highway Checkpoint nevű versenymód.
7.
7.
klemid
4,6:Nekem meg sincs!De én általánosan mondtam a játékokról...
6.
6.
Danyell86
Kíváncsi leszek, mivel a Pro Street-hez is ígértek tavaly ilyen tájt kiegészítést, és mi lett belőle, még, ha jól emlékszem még videó is volt róla...de semmi
5.
5.
Mathia$
4:ő szerintem megjelenés után vehette
3.
3.
klemid
Ijennek kellene lenni minden DLC-nek hamár minimum 12-ért megveszem a játékok!
2.
2.
Mathia$
Ja én is nagyon!

Meg főleg hogy benne lesz a Battle Machine, mert a ProStreet a 2. kedvencem
1.
1.
Slik
Örülök neki, hogy ingyenes lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...