Crysis Wars

Többjátékos módra kihegyezett lövölde, mely a Crysis világában játszódik. A játékot a Warheaddel együtt szerezheted be.
1548673200

Új játékon és SpatialOS-devkiten dolgozik a Crytek

A Crysis-szériáért és a Hunt: Showdownért felelős Crytek a jelek szerint egy új AAA-címen dolgozik. A fejlesztést a SpatialOS nevezetű felhőalapú szimulációs platform segítségével végzik - ehhez pedig egy saját fejlesztői csomagot is összeállítanak.
1511883031

HWSW: És... a Crysis fut rajta?

Volt idő, amikor a Crysis tökéletes futtatásához a kor legerősebb gépe sem volt elegendő. A Tom's Hardware megvizsgálta, hogy mire képesek a mai modern hardverek a 10 évvel ezelőtt megjelent játék alatt. Van is, nincs is meglepetés.
1441612837

CryEngine - ilyen élethű esőt még nem láttál

Bár rengeteg készülő játék használja a CryEngine aktuális változatát, mégis az Unreal Engine elmúlt iterációitól hangos a játékvilág. Egy lelkes művész azonban most megmutatta, mit is lehet kihozni a Crytek motorjából.
1406452800

Végre megszólalt a Crytek

Mármint amúgy is szokott nyilatkozni, de mióta felröppentek az első pletykák a pénzügyi problémáiról, szokatlanul szótlan volt. A minap közleményben árulta el: voltak problémái, de sikerült megoldania azokat.
1375624800

A Cryteket is utolérték a hackerek

Újabb játékos vonatkozású hackertámadás történt, ezúttal a Crytek négy weboldalát törték fel. Az érintett szájtok működését leállították, a felhasználóknak majd jelszót kell cserélniük.
1366884000

Megszűnhet az EA Partners program

A Game Informer több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts leállítaná a Partners programot. A külsős fejlesztőket felkaroló kezdeményezés keretében jelent meg például a Crysis-sorozat is.
1357390839

Szakít az FPS-műfajjal a Crysis 4?

Habár a Crytek nem titkoltan mindig is trilógiaként tekintett a Crysis-sorozatra, de a producer szerint "határozottan" van még potenciál a szériában. Lehetséges, hogy nem FPS lesz a negyedik rész?
1352802047

Egy Crysist csinálna még a Crytek

Biztosan lesz még új Crysis-játék, ezt a Crytek is megerősítette, viszont nem hívják majd Crysis 4-nek, és arról sem határozott a csapat, hogy milyen üzleti modell mentén értékesítsék. Az előkészületek mindenesetre hamarosan elkezdődnek, a rajongók tapsolhatnak örömükben!
1309597201

Xbox 360-ra is megjelenik a Crysis első része?

A Crysis 2 megjelenése után talán egyértelmű lenne, hogy a Crytek konzolokra is elhozza a világbüntető grafikával megáldott, PC-re 2007-ben megjelent elődöt is. Bár hivatalos bejelentésről még nincs szó, ám a koreai korhatár-besorolásért felelős cég már utalt az xboxos portra.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.