Xbox 360-ra is megjelenik a Crysis első része?

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 2.
  • Pletyka
Link másolása
A Crysis 2 megjelenése után talán egyértelmű lenne, hogy a Crytek konzolokra is elhozza a világbüntető grafikával megáldott, PC-re 2007-ben megjelent elődöt is. Bár hivatalos bejelentésről még nincs szó, ám a koreai korhatár-besorolásért felelős cég már utalt az xboxos portra.

Mint ismeretes, a CryEngine 3 fejlesztői környezetével minden egyidőben portolható, mind a PC-s, mind pedig a konzolos változatok, nem kell külön átiratokkal bajlódni a fejlesztőknek. Így készült a Crysis 2 is, ebből kiindulva pedig játszi könnyedségű lehetne elkészíteni a Crysis első részét is Xbox 360-ra és PS3-ra. Ugyan a motor, még az előző, de egy Crytek egyik leányvállalatának nem jelentene ez a célkitűzés komolyabb gondot. Talán valami hasonló projekt forrong az üstben nagy titokban.

A koreai korhatár-besorolásért felelős cég honlapjára felkerült egy bejegyzés, miszerint a Crysis 1 meg fog jelenni az EA Korea jóvoltából Xbox 360-ra. Egy szemfüles MyCrysis fórumozó hívta fel a pletykára a figyelmet, a cég azóta eltávolított a konzolos változatra utaló bejegyzést.

PC-re már 2007 novemberében megjelent a játék, nem is volt tervben a konzolos kitérő, egészen mostanáig. Reméljük van alapja a következtetéseknek és hamarosan - legalább letölhető formában - a Xbox és PS3 tulajok számára is teljes lehet a sorozat.

30.
30.
#4: Hagyd, erősen barlangi szaga van (ha kimenne a napra még kővé válna :)
29.
29.
K2 The Highest
#28: Inkább örülni kéne, hogy kaptok egy ilyen jó játékot!
28.
28.
vincze1211
De minek kell az egyet kiadni box-ra?Sztem elég a 2.Főleg, hogy a jóember előbb játsza végig a 2-őt mint az egyet.Meg miért nem akkor hozták ki? Most ez olyan, mintha a Forza 1-et kiadnál pc-re.Semmi értelme.Bár biztos lesz, akimegveszi
27.
27.
p3ti
Crysis 2. része sem tetszett annyira ... Nem fogok bele halni ha nem jelenik meg az első boxra.
25.
25.
Grand Hustle President
"legalább letölhető formában"

Az XBLA játékok mérete nem haladhatja meg a 2 GB-ot. Úgyhogy csak dobozos formában jelenhetne meg.
24.
24.
Grand Hustle President
"legalább letölhető formában"

Az XBLA játékok mérete nem haladhatják meg a 2 GB-ot. Úgyhogy csak dobozos formában jelenhetne meg.
23.
23.
SütiMester00
15.
15.
Falcon
Hát ez remek hír remélem hogy nem csak pletyka marad!
14.
14.
Mortis
Nagyszerű. Legalább lesz összehasonlítású alap a konzolosoknál is, hogy eldöntsék melyik játék a rosszabb. Éles verseny lesz.
12.
12.
simon 555
ha lesz is én nem veszem meg az biztos...
a Warhead jó volt de túl rövid a sima Crysis meg unalmas és vontatott volt.Csak a grafika volt benne jó de az számomra nem vitte el a hátán a játékot.Az egészet az űrlényekkel cseszték el.
11.
11.
Józsi_Doe
Az érdekes lesz hogy a cry1 utolsó pályáját mennyire fogják lebutítani, hogy nehogy kinyírja a konzolokat.
10.
10.
aludttej
Hát az első rész tényleg jobb volt mint a 2., de hiába portolják az elsőt, egyszerűen nem lesz olyan feelingje (és grafja) mint pc-re. A mai napig a Crysis meg a Warhead a legjobb grafikájú játék, pedig lassan 4 éves. Azt imádtam az 1-ben, hogy nagyon el lehetett lenni, a ruhával játszani, fákat kivagdogni majd a tuskókkal a rákokat meg kacsákat dobálni, robbangatni, házakat összedönteni, vagy egyszerűen csak nézni a gyönyörű környezetet. Ez az ami nekem a 2ből hiányzott, a szabadság.
9.
9.
Dcrysis02
#7: Én sem értem. Lemészárolták az egész gárdát hogy a konzolhuszárok (no offence.) megérthessék a történetet. Erre mégis kihozzák az első részt? WTF?

Nem értem.
8.
8.
Teuton
98% hogy CryE3-at használnak majd az elkészítéséhez, hisz már úgyis meg van írva, abban viszont biztos vagyok hogy a pályák méretét és a rombolhatóságot degradálják a cél érdekében, mármint a pc-s első részhez képest.
7.
7.
Teuton
Intim kérdés: ha előre tudták hogy konzolokra is hozzák az első részt kiegészítőstül (igen, előre eltervezték. Az ilyen nem csak úgy kipattan a cégvezető fejéből) akkor mi a fenéért nem lehetett hasznosítani a korábbi szereplőgárdát?
6.
6.
szogyenyi
Ennyi erővel a Warhead-et is átportolhatnák és kidobhatnák egy csomagban ;)
5.
5.
gucho
jó lenne egy cryengine 3-al kiadott verzió, én szerettem az első részt
2.
2.
Cuppak
#1 Szerintem 1. része jobb volt a 2-nél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...