Kézikonzolos MMO-n gondolkodik a Square Enix?

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 24.
  • Pletyka
Link másolása
Bár egy átlag MMORPG portolása nehézkes lenne handheld konzolokra, Hiromichi Tanaka,a kiadó alelnöke szerint elképzelhető lenne a jövőben egy ilyen stílusú játék.
Bár egy átlag MMORPG portolása nehézkes lenne handheld konzolokra, Hiromichi Tanaka, a japán kiadó alelnöke szerint elképzelhető lenne a jövőben egy ilyen stílusú játék. Látva a Capcom Monster Hunter multiplayer népszerűségét, felvetődhet a kérdés, milyen lenne egy MMO, ha a kezünkben hódolnánk szenvedélyünknek.


A japán cégóriás alelnökét a múlt héten kapták mikrofonvégre a témával kapcsolatban és neki szegezték a kérdést: elképzelhető-e, hogy a Final Fantasy online verziói valaha is megjelennek kézikonzolokon?

"Igen, azt hiszem ez határozottan lehetséges, " mondta Tanaka. "A DS és a PSP fejlett hálózati kapcsolattal rendelkezik, úgyhogy biztosan képesek lennénk ilyen típusú játékot fejleszteni rá."

"Bár a mobil konzolok CPU-i sokkal gyengébbek, mint a nagyobb társaiké, vagy akár a PC-é, ezért nagyon nehézkes lenne átültetni ezeket az MMO-kat egy mobil gépbe. De ha kifejezetten a PSP-re és a DS-re készítenék, akkor az egyértelműen lehetséges a jelenlegi technológiával." - tette hozzá a Square Enix alelnöke.

Talán pont ráhibázott az újságíró kolléga és már régen egy MMO készül a kiadó berkeiben, netán felnyitotta az úriember szemét, ösztönözve arra, hogy ők legyenek az elsők, akik meghódítják ezt a relatíve érintetlen táptalajt?
3.
3.
unchartedgodofwar
2.
2.
Speper
Szerintem jó kis dolog lenne. :)
1.
1.
zola2000
Elvileg van DSre Ragnarok Online...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...