Halo 4 X360

Master Chief sorozatának negyedik része, mely egy új trilógia nyitóepizódja lesz.

Cortana visszatért, de kicsit másként

Igazak voltak a pletykák, a Windows Phone Sirije tényleg a Halo Cortanájáról kapta a nevét, sőt maga Jen Taylor adta a hangját az operációs rendszer személyi asszisztensének.

Neill Blomkamp is a Halo-sorozaton dolgozik?

A pletykák szerint a District 9-ról és az Elysiumról ismert Neill Blomkamp rendezi majd a Steven Spielberg-féle Halo-sorozat pilotját, igaz, a híreket még senki nem erősítette meg hivatalosan.

Cortanát hallhatjuk majd a Microsoft Sirijében?

Már pletykálják egy ideje, hogy a Microsoft is elő akar rukkolni a saját Sirijével, amit csak azért emlegetünk mindig, mert állítólag Cortana kódnéven fut. Ami még jobb, hogy állítólag Jen Taylor hangján szólal majd meg a rendszer.

Úgy tűnik, Ridley Scott nem csinál Halo-filmet

A Microsoft cáfolta azokat a pletykákat, amelyek arról szóltak, hogy Ridley Scott Halo-filmet fog forgatni. A redmondi cég ragaszkodik ahhoz, hogy "innovatív csatornákon" keresztül mesélje tovább a Halót.

Ridley Scott Halo-filmet csinál?

A pletykák szerint lesz Halo-film, ráadásul most éppen arról csicseregnek a madarak, hogy nem más, mint Ridley Scott, az Alien és a Bladerunner direktora rendezheti a várva-várt adaptációt.

Corrinne Yu elhagyta a Microsoftot

A Halo 4 engine-jéért felelős programozó felmondott a 343 Industries csapatának, s már a Naughty Dog sorait erősíti. A "női Carmacknak" kikiáltott hölgyemény igazi tehetség, játékipari befolyása megkérdőjelezhetetlen.

Traileren a Halo 4: Game of the Year Edition

A jövő héten jelenik meg a Halo 4 minden földi jóval megpakolt kiadása, az összes DLC-t tartalmazza a csomag. A Microsoft nem volt rest egy negyven másodperces kedvcsinálóval megágyazni a Game of the Year Editionnek.

Xboxos játékok PC-n, felhőből?

Zavaros a cím, de kibontjuk: lapértesülések szerint a Microsoft a Gaikai-hoz hasonló technológiával kísérletezik, ami például azt is lehetővé tenné, hogy az xboxos játékok PC-n fussanak.

Cortanának hívják a Microsoft Siri-klónját?

A pletykák szerint a Microsoft új, hangfelismerésre képes rendszert vezetne be a Windows Phone-on, az Apple-féle Sirire hajazó feature érdekessége, hogy a Halóból ismert Cortana nevén becézik.

Érkezik a Halo 4: Game of the Year Edition?

Úgy néz ki, hogy az ősz folyamán egy minden földi jóval megpakolt Halo 4-kiadás lát napvilágot, persze csak akkor, ha a szóbeszédek igazak. Lassan egy éve jelent meg Master Chief legutolsó kalandja, időszerű lenne.