Battlefield: Bad Company 2

Folytatódik a Battlefield: Bad Company - úgy néz ki, a második rész sem sikerül rosszul!
1330358400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A sláger MMO-k még mindig kakaskodnak egymással, de úgy tűnik, a World of Warcraft mellett legalább a Star Wars: The Old Republic is megvetette a lábát. A FIFA 12 közben visszafoglalta a dobogó legfelső fokát, a bronzérmes pedig újra a Battlefield harmadik része lett.
1327309200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

A Battlefield harmadik része kizökkenthetetlen a pozíciójából, a játék már sokadszorra vezeti a hazai játékeladási toplistát, miközben a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatodik helyre cserélte az ezüstérmet. A második és harmadik helyezést is Electronic Arts-játék nyerte el, kattints, és kiderül, melyek voltak azok!
1325691038

Három fejlesztő dezertált a DICE-tól

Még a Battlefield 3-on szorgoskodott Wille Wintertidh, Malte Hildingsson és Torbjorn Lædre a svéd csapatnál, ám a közelmúltban kiléptek a DICE-tól és saját stúdiót alapítottak Ngmoco néven. Az új brigádnak nem célja, hogy a Battlefield nyomdokaiba lépjen, hiszen inkább a közösségi platformban gondolkodnak.
1321880400

Itthon is lenyomta a Skyrimet a Modern Warfare 3

Gyakorlatilag papírforma szerint zárult a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelenésének hete, a két játék aratott le minden babért, de ahogy például az Egyesült Királyságban, úgy nálunk is az új Call of Duty diadalmaskodott a Skyrim felett végül.
1321002000

Vezeti a hazai toplistát a Battlefield 3

Még mindig a Battlefield 3 vezeti a hazai összesített toplistát, és várhatóan nem is nagyon marad le a játék az élbolytól - a magyar gamerek már a Bad Company 2-t is imádták. A dobogóra felfért az idei FIFA-epizód és az Uncharted harmadik része is - mondjuk nem is jogtalanul.
1319785200

Tízmillió Battlefield 3-at szállítottak le a boltoknak

Az Electronic Arts közzétette a második negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, és bár a Battlefield 3 nem a szeptemberrel véget érő időszakban jelent meg, a bejelentésnek fontos szereplője volt a háborús shooter is: a játékból 10 millió példányt szállítottak le a boltok polcaira.
1319198456

DICE: nem portolunk meglévő játékokat Wii U-ra

A Battlefield-széria fejlesztői is látják, mekkora lehetőségek vannak a Nintendo jövőre érkező új konzoljában, de már előre leszögezték, hogy nem készítik el a meglévő játékaik Wii U-s változatát. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy tutira nem játszhatunk a Battlefield 3-mal az új rendszeren.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.