Battlefield: Bad Company 2

Folytatódik a Battlefield: Bad Company - úgy néz ki, a második rész sem sikerül rosszul!
1380817819

Még pihentetik a Battlefield: Bad Company-t

Egyelőre még szó sincs a Battlefield: Bad Company 3-ról. A DICE-nál a BF4-en kívül még két játék készül, és bár a Bad Company egyelőre pihen, de az ígéretek szerint biztosan vissza fog térni. Megnyugodtunk?
1370266238

Jelenleg nem készül új Battlefield: Bad Company

A DICE megerősítette, hogy jelenleg a teljes csapat a Battlefield 4-re koncentrál, nem készül náluk párhuzamosan egy újabb Bad Company. A "rossz társaság" legújabb kalandjaira még éveket várnunk kell.
1366960445

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.
1353502800

A DICE nem akar Battlefield-gyár lenni

Hiába négyéves a DICE legutóbbi olyan projektje, aminek a nevében nem szerepelt a Battlefield szó, a fejlesztőcég meggyőződése szerint a csapat nem Battlefield-gyár, és különben is vannak olyan készülőfélben lévő játékaik, amik nem köthetők a háborús FPS-hez.
1349766000

TV-be megy a Battlefield: Bad Company

A Deadline jelentése szerint a Fox TV-műsort csinál a Battlefield: Bad Company alapján, a sorozat a négytagú brigád akcióit dolgozza majd fel, és természetesen humorból sem lesz hiány. Utóbbiról Adam Sandler filmgyártó cége gondoskodik, a Battlefield-hangulatot pedig a DICE szolgáltatja.
1344258601

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megtört a Diablo III egyeduralma, legalábbis minimálisan: a múlt héten már beelőzte őt a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, így a Blizzard remeke visszaszorult a második helyre. A dobogó harmadik fokát megint a DICE sajátotta ki, a bronzérmes a Battlefield 3.
1342189800

Lelép a Battlefield 3 vezető tervezője

David Goldfarb úgy döntött, egyelőre elég volt a Battlefieldből, sőt valójában az egész játékipari bizniszből, ezért lelépett a DICE csapatából. Sajnos sok részlet egyelőre nem ismert: nem tudni pontosan, mit fog csinálni ezután, s azt sem, ki veszi majd át a helyét a Battlefield-sorozat élén.
1338217200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Diablo III még mindig vezet, s bár az eladási darabszámokat nem ismerjük, a magyar értékesítések tendencia alapján láthatóan a nemzetközi sikereknek feleltethetők meg. A toplista többi részén nem történtek túl nagy változások, meglepetések nincsenek, csak a jól ismert sikercímek.
1337085000

A TERA vezeti a hazai játékeladási toplistát

A TERA jött, látott és letarolta a hazai játékeladási toplistát, olyan neveket utasított a háta mögé, mint a Battlefield harmadik része vagy a World of Warcraft előrendelői kártya. Valószínűleg nem kell különösebben ragozni, hogy ez csak keveseknek sikerül, hiszen a többi dobogósnak szinte bérelt helye van a toplistán...
1332428400

Élen nyitott itthon a Mass Effect 3

Magyarországon is tarolt a Mass Effect harmadik része, a BioWare sok vitát kiváltó remekművére rengetegen voltak kíváncsiak a hazai játékosok közül is. Mögé az új Sims-kiegészítő sorakozott fel - tegyük hozzá, szinte már hiányoltuk a listáról az Electronic Arts életszimulátorát...