Dantes Inferno - Új részletek láttak napvilágot

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts vigyázó felügyelete alatt készülő Dantes Inferno kapcsán derült fény néhány részletre, amelyek még inkább felkeltik az érdeklődést a játék iránt.
Az Electronic Arts vigyázó felügyelete alatt készülő Dantes Inferno kapcsán derült fény néhány részletre, amelyek még inkább felkeltik az érdeklődést a játék iránt.


Korunk egyik legnagyobb kiadója a VGA-n bejelentette, hogy játékot szeretne készíteni Dante Isteni Színjátékából. Nem is oly rég beszámoltunk róla, hogy a PSM3 magazin állítása szerint az irányítás leginkább a God of War sorozathoz lesz hasonló. Ma megtudtuk azt is, hogy a fejlesztők tartani fogják a stabil 60 képkockát másodpercenként, így nem kell majd az idegesítő akadozástól tartanunk. Mint azt a mű ismerői tudják, Dante nekivág a pokol 9 bugyrának, hogy megmentse meggyilkolt szerelme lelkét, s eközben megannyi megpróbáltatás vár rá útja során. A játék elején a pokol tornácán kell felvennünk a harcot az első főellenséggel, majd a történet során végigjárjuk mind a 9 helyszínt, hogy eljussunk az utolsó ellenfélhez, aki nem más, mint Beelzebub. A leírtak alapján egyre jobbnak tűnik a játék, bízzunk benne, hogy méltó feldolgozása lesz az elbeszélő költeménynek.
13.
13.
Mathia$
9,10: Nem tudjátok miért bannoltak , szal ne szóljatok bele , mert így több offot csináltok csak ;)
12.
12.
sezsbozse
Ps3-ra kéne, na ott pörkölné a frizurákat!!

11.
11.
ptogamer
10.
10.
OldM4n
OFF: A bant sehol nem viccből adják.. én a helyedben inkább ezen gondolkodnék. Mutatok olyan oldalt, ahol kiadják pl a bannolt személyek IP címét (kérésre) onnan pedig egy másodperc kideríteni ki az, aki a net arctalansága mögé akar bújni.. (Pl ilyen a saját szakmai fórumom, és teszek a személyiségi jogokra)



ON: Nem kell kapkodniuk. Elleszek addig Alma-val. :))
9.
9.
felegyi
8# Ez a legnagyobb problémád? Jogosan bannoltak az oldalról szóval ne legyél felháborodva... látod megint csak offolsz, és engem is arra késztetsz hogy offoljak miattad!
8.
8.
Mathia$
Bannoltak az oldalról -.-"" újra kellett regisztrálnom ezért az új Mathia$-nak most ez az negyedik hozzászólása!
6.
6.
coderman
vigyázó felügyelete max egy dadának van ...
5.
5.
Vistaboy
Ígéretesnek tűnik. Bár a God of War-ral nem játszottam, de a TPS horror-akciókat szeretem, így várom a játékot. :D
4.
4.
KD
birom a pokos cuccokat meg a gusztustalan szörnyeket. hajrá
3.
3.
felegyi
1# Ez egyfajta előzetes lesz az eddigi infok alapján?
2.
2.
cemi
Elég furcsa feldolgozás lesz, de igy még jól is elsülhet.

Az tény hogy korunk egyik legnagyobb iadója az EA, de a sok játéka közül kevés a maradandó(saját vélemény),remélem ezt nem basszák el

Ha nagy kiadórol beszélünk maradjunk a UBI-nál, de ez nem tartozik ide csak lábjegyzet(saját vélemény)
1.
1.
zoenn
Hamarosan jön a leleplezés itt, a GK-n!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...