Call of Duty: Modern Warfare 2

A napjainkban játszódó Modern Warfare sikere után az Acitivision úgy döntött, hogy kihagyhatatlan a folytatás. A második rész ismét színes példánya lesz a Call of Duty sorozatnak.
1314975600

Respawn: jó dolog saját címet fejleszteni

Amikor az Infinity Ward két alapítója, majd a fél cég elhagyta a hajót, nyilván az egyik legnagyobb veszteségük az volt, hogy ott kellett hagyniuk azt a címet, amit hosszú évek alatt ők építettek fel a nulláról. A srácok azonban tanultak az Activision és a Call of Duty leckéjéből.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1313049656

Call of Duty: Elite tartalmon dolgozik Ridley Scott

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg egy Coloradóban tartott előadásán bejelentette, hogy olyan népszerű hollywoodi filmrendezők is részt vesznek a Call of Duty: Elite-tartalmak gyártásában, mint Ridley Scott és Tony Scott. Vélhetőleg exkluzív epizodikus finomságokban működnek közre.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1310374800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.
1309510800

Legalább 40 volt Infinity Wardos a Respawnnál

Tegnap számoltunk be arról, hogy elindult a Respawn hivatalos oldala, s különböző külföldi magazinok nem voltak restek a céges információkból kihalászni, hogy mégis mennyi ex-Infinity Ward dolgozó tengeti most a napjait a West és Zampella által alapított új stúdiónál. Az eredmény meglepő.
1309428028

Elstartolt a Respawn honlapja az első játékképpel

A ex-Infinity Ward alapítótagjainak, Jason Westnek és Vince Zampellának új stúdiója, a Respawn Entertainment fellőtte hivatalos weboldalát, amin már látható az első - igaz, elmosódott - kép a nagy titokban készülő új játékából. A fejlesztők teljesen új frencsájz alapjait tették le az Electronic Artsnak.
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1308393000

Indulhat Westék pere az Activision ellen

Habár azt hihettük, hogy az Activision által kirúgott két egykori Infinity Ward vezető, Jason West és Vince Zampella már megbékélt a sorsával, úgy tűnik, nem ez a helyzet: a legfelsőbb bíróság szerint most gyűlt össze elég bizonyíték ahhoz, hogy a duó pere elindulhasson az Activison ellen.
1308034816

Call of Duty Elite - kétmillióan jelentkeztek a bétára

Annak ellenére, hogy a rajongók újabb lehúzásra gyanakodnak a Call of Duty közösségi rendszere kapcsán, számos játékos számára vonzó a kezdeményezés, mivel már több mint 2 millió felhasználó jelezte szándékát a bétatesztre. A CoD-okkal már 30 millióan játszanak, kell egy rendszer, ami mindenkihez szól.