Call of Duty: Modern Warfare 2

A napjainkban játszódó Modern Warfare sikere után az Acitivision úgy döntött, hogy kihagyhatatlan a folytatás. A második rész ismét színes példánya lesz a Call of Duty sorozatnak.
1335790800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az élen nyitott itthon az Xbox 360-as The Witcher 2: Assassins of Kings, s bár a játék PC-s változata eddig is a húsosfazék környékén maradt, a konzolos bővített kiadás megjelenése után azonnal az élre repült a cím. A dobogó második fokán a Kinect Star Wars áll, őt a Battlefield 3 követi.
1335006000

Videó egy másik törölt Call of Duty-projektből

Újabb törölt Call of Duty-projektről olvasni mostanság, a Vicarious Visions egy volt fejlesztője szivárogtatott ki némi látnivalót az anyagról. Bár a munkálatokat lelőtte az Activision, mi mindenképpen ránéztünk volna a játékra, elvégre az a hírek szerint nem FPS volt, hanem taktikai akciózást ígért.
1334296800

Május végén tárgyalják az Infinity Ward ügyét

A bíróság május végén tárgyalja majd az Infinity Ward és az Activision ügyét, a tervek szerint egy húzásra letudják mindkét oldal sérelmeit. Az eredeti elképzelések szerint a hónap elején került volna a bíróság elé a játékipar egyik legnagyobb botránya, végül az Activision kérésére kerestek új időpontot.
1334242800

Újra perelik az Activision Blizzardot

Amikor valami kiemelkedően sikeres, általában sokak szemét szúrja. De akadnak olyanok is, akikben ez a szúrás bizonyos gondolati folyamatokat indít el, melynek végén oda jutnak, hogy ők is szeretnének részesülni a sikerből. Mégpedig komoly mennyiségű zöldhasú formájában.
1332838800

Robert Bowling elhagyja az Infinity Wardot

Szomorú nap ez a Call of Duty-rajongók számára, hiszen a sorozat egyik arca hagyja el a céget, aki éveken keresztül nyíltan, barátságosan kommunikált a fanokkal. Robert Bowling nem indokolta meg a döntését, de teljesen elhagyja az Activisiont és a CoD-franchise-t.
1332244800

Call of Dutyval terveznek a terroristák

A napi bulvárbetevőnket a brit Sun napilap szolgáltatja, melynek értesülései szerint a muszlim terroristák a Call of Dutyt használják arra, hogy megtervezzék támadásaikat. Meg a Halót és a Medal of Honort. Ezúttal nem arról van szó, hogy a játékban gyakorolják az AK47 kezelését.
1331708400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Újra a legjobbak között üdvözölhetjük az Alan Wake-et, és az élbolyban nyitott az SSX-széria legújabb felvonása is. Egyébként változatlan a helyzet a hazai játékeladási toplistán, a lajstromot a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti a FIFA 12 és a Battlefield harmadik részének társaságában.
1331539201

Pert vesztettek a volt Infinity Ward-tagok

Kemény dió lehet a bíróságon összeakasztani a bajuszt a tőkeerős Activisionnel, még akkor is, ha a felperesek az Infinity Ward egykori alapítói, Jason West és Vince Zampella. Első fokon felmentette a Legfelső Bíróság a kiadót a csalás és a kifizetetlen bónuszok miatt.
1329652800

Bobby Kotick a Coca-Cola igazgatótanácsában

Üzleti jellegű hír, abból is az érdekesebb: Robert Kotick a napokban csatlakozott a The Coca-Cola Company igazgatótanácsához. Új pozíciója természetesen nem érinti az Activision Blizzardnál folytatott munkásságát, továbbra is elnök-vezérigazgató marad a kiadónál.
1328983103

40 millióan Call of Duty-znak világszerte

Az Activision szerint a Call of Duty-sorozat 40 millió aktív játékost számlál, akiknek a fele a legutóbbi részt, a Modern Warfare 3-at tolja. A kiadó megerősítette, hogy idén is kapunk egy epizódot, és a 7 millió felhasználóval rendelkező Call of Duty: Elite is folyamatos fejlesztés előtt áll.