Call of Duty: Modern Warfare 2

A napjainkban játszódó Modern Warfare sikere után az Acitivision úgy döntött, hogy kihagyhatatlan a folytatás. A második rész ismét színes példánya lesz a Call of Duty sorozatnak.
1519140638

Tom Hardy és Chris Pine a Call of Duty-filmben?

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Sicario 2 rendezője dirigálhatja le a Call of Duty-mozit. A Metro mikrofonvégre kapta Stefano Sollimát, aki elárulta, hogy szívesen látná a főszerepben Tom Hardyt és Chris Pine-t.
1513501200

Lengyelországban nyit új stúdiót az Infinity Ward

Habár az év elején még leépítések voltak a Call of Duty-sorozatot elindító Infinity Wardnál, a fejlesztőcég most terjeszkedni készül, és a tehetséges csapatokban amúgy sem szűkölködő Lengyelországban nyit új stúdiót.
1491544800

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.
1463212806

CoD: Modern Warfare Trilogy az előző generációra?

Minden jel szerint az Activision újra kiadja a Call of Duty: Modern Warfare-trilógiát, de nem az új konzolokra, hanem PS3-ra és Xbox 360-ra. Egy áruház weboldala szerint a pakk már a jövő héten napvilágot láthat.
1461691588

Frissítve: Ez lesz az új CoD címe?

Egy kiszivárgott fotó szerint a bolthálózatok már most megkapták azokat az anyagokat, amelyekkel majd az új Call of Dutyt lehet népszerűsíteni. A dokumentum szerint a nagy bejelentésre jövő héten kedden kerül sor.
1460734221

A hét legjobb játékakciói

Újabb hét, újabb akciók. A merítés ezúttal is bőséges, így lényegében minden stílus szerelmese megtalálja majd a számára kedves, akciózott terméket. Ezúttal a platformok tekintetében is jobban szétnéztünk.
1455800400

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten is temérdek jól árazott játék közül válogathattok. PlayStationön a Call of Duty-játékok kaphatóak kedvezménnyel, Steamen pedig a Sega szervezett komoly leértékeléseket.
1452870000

250 millió példánynál jár a Call of Duty-sorozat

Az NPD Group évzáró jelentésére rákontrázva, az Activision bejelentette, hogy 250 millió eladott példánynál jár a Call of Duty-sorozat. Ezzel a Pokémon- és a GTA-széria közé fészkelte be magát a cím a Nagy Játékeladási Toplistán.
1446833831

Film- és tévéstúdiót alapított az Activision Blizzard

Rajtol az idei BlizzCon, úgyhogy az Activision és a Blizzard egy nagyobb bejelentéssel nyitotta a holnapig tartó showt. Filmes és tévés részleggel bővül a kiadó, így hamarosan saját gyártású filmek és tévésorozatok jönnek.
1435773659

Call of Duty - jöhetnek a remake-ek?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Activision a Call of Duty-széria újrahasznosításával száll be az egyre jobban előtérbe kerülő remake-őrületbe. Ti legszívesebben melyik epizóddal játszanátok újra?