Metal Gear Solid: Touch

Hideo Kojima nagysikerű sorozata, a Metal Gear Solid ezúttal iPhone-on és iPod Touch-on teszi tiszteletét. A játék a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots eseményeit dolgozza fel zsebkonzolra.
1322398800

Kojima sokszor meg akarta ölni Snake-et

Nem nagy újdonság, nem először halljuk, hogy Kojima nem tudja befejezni a Metal Gear Solid-sorozatot. Legutóbb azt mondta, a következő részben szeretne már minél kevesbé benne lenni, de ha a Guns of the Patriots példáját vesszük alapul, ez úgysem fog sikerülni.
1316879160

Jön a Rizikó Metal Gear Solid változata

A Konami összeállt egy projekt erejéig a USAopoly csapatával, közös munkájuk gyümölcse a Rizikó Metal Gear Solid változata lesz, ami október elején kerül forgalomba. A társasjáték limitált példányszámban érhető majd el, remélhetőleg az Amazonról sikerül levadászni néhány példányt!
1309800811

Kojima akkor hagyja abba, ha elégedett lesz

Hideo Kojima úgy van a munkásságával, mint a nők a testükkel: sosem lesz teljesen elégedett. A mester a Gameindustry.biznek nyilatkozva elárulta, hogy ellenkező esetben abbahagyná a játékfejlesztést, de a jelenlegi technológiák még mindig egyre többet kívánnak meg tőle.
1307601338

E3 2011: Jöhet a Metal Gear Solid a Wii U-ra

Még egy kis Wii U hír a biztonság kedvéért. Ha végignézted az eddig bejelentett játékokat, valószínűleg elgondolkodtál azon, hogy a Kojima Productions miért nem készül még semmivel a Nintendo új konzoljának indulására. Nos, a srácok mindenesetre gondolkoznak rajta.
1306318800

Lelőtték Hideo Kojima új projektjét

Kojima mester szomorúan tudatta twitteres követőivel, hogy a projektet, amin az utóbbi egy évben dolgozott, lelőtték. A designer legenda nagyon el van kenődve, mi pedig kissé bizonytalanságban leledzünk: nem tudjuk ugyanis, hogy pontosan melyik játékról van szó.
1277660640

Kojima folytatja a Metal Gear Solid-sorozatot

Hideo Kojima már többször jelentette be, hogy többet nem csinál Metal Gear Solidot, később mégis mindig visszatért egy-egy új résszel. Most megint így tesz.
1270732260

Kojima szerint haldokolnak az otthoni konzolok

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid nagymestere egy olyan jövőt szeretne, ahol nincsenek platformok, és a játékot szabadon vihetjük a nappaliból az utazásra.
1240567140

Friss screenshotok ebéd előtt

Amíg felforr a húsleves, gyorsan lássuk a mai screenshot betevőt, melyben van Batman, Dead Space, Fight Night, FUEL, Lost Planet 2, meg minden más!
1240351200

Metal Gear Solid: Touch

Akik olvasták a Metal Gear 4 tesztemet, tudják, hogy mennyire hatalmas rajongója vagyok a sorozatnak. Voltak is parázsvitáim emiatt rendesen, de szerencsére még mindig sokkal többen vannak akik egyet értettek velem ebben a magas pontszámban. Eljött az ideje, hogy életem egyik legmeghatározóbb játékélményét kipróbáljam minden idők talán legsikeresebb okostelefonján, az iPhone-on. Jöjjön hát a Gamekapocs első önálló iPhone tesztje!
1237763100

GDC 2009: Kojima életműdíjat kap a kiállításon

Életműdíjat kap Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja. Az elismerést a 2009 Game Developers Choice Awards-on veheti majd át, a ma kezdődő GDC-n.