American McGees Alice

Alice varázslatos története American McGee sajátos, beteges stílusában elmesélve. Így sokkal jobb, higgyétek el!
1698217200

Az A.I. hozhatja el az új Alice-játékot

American McGee egy videóban fejtette ki a véleményét, meglátása szerint a hagyományos játékkészítési sémák mentén nem számíthatunk a sorozat harmadik részére, a mesterséges intelligencia lehet a kulcs.
1680955200

Nem készül el az Alice: Asylum

Lassan már 12 éve várunk American McGee harmadik Alice-játékára, a játéktervező azonban a minap bejelentette: végleg kaszát kapott a trilógia hányattatott sorsú befejező felvonása.
1643648400

Tévésorozatot kap az American McGee's Alice

Úgy látszik, előbb látjuk sorozatban American McGee Alice-ét, mint hogy megkapja záródarabját az Alice-játékok trilógiája. Az Electronic Arts megegyezett a játékok adaptálásáról, a projekt máris rendelkezik egy forgatókönyvíróval.
1629730800

Olvasható a harmadik Alice-játék várható története

American McGee továbbra sem mondott le arról, hogy elkészítse az Alice-játékok harmadik darabját, ebbe pedig minél jobban igyekszik bevonni a rajongókat is. Ennek részeként most bemutatta az Alice: Asylum várható történetét.
1504447200

American McGee új Alice-t szeretne

A dizájner az utóbbi években nem foglalkozott videojátékokkal, ehelyett egy Out of the Woods nevű kártyajátékon dolgozott, ami a Kickstarteren is sikert aratott. Most azonban úgy fest, visszatérne az Alice-hoz.
1375695000

Sikeres volt az Alice: Otherlands-gyűjtés

Sajnos nem a játéksorozat folytatásáról van szó, arra viszont összejött elég pénz, hogy American McGee animációs filmeket készíthessen a játék eredetileg megálmodott koncepciója alapján.
1373983200

Elindult az új Alice-kampány

American McGee nem ül ölbe tett kézzel, elindította az Alice-rajzfilmsorozat Kickstarter-kampányát. A dizájner az Alice-történet befejezésének szánja az animációs szériát, ez alapján úgy tűnik, új játék nem is készül már.
1373904000

Leállították az OZombie Kickstarter-kampányát

Mi sem tudjuk követni American McGee-t, most éppen úgy döntött, lelövi az OZombie Kickstarter-kampányát, és inkább indít egyet az Alice filmes jogaiért. Az OZombie sorsa bizonytalan.
1364371231

GDC 2013: Részletek az új Alice-játékról

American McGee csapata, a Spicy Horse készen áll arra, hogy új Alice-játékot készítsen, s arra vár, hogy az EA rábólintson az ötletre. A produktum nagyban épít majd a felhasználók által készített tartalmakra.
1363273249

Kickstarteren törhet babérokra az Alice 3

American McGee a rajongóknak szegezte a kérdést Facebookon, miszerint örülnének-e az Alice harmadik részének. Ha igen, még meg kéne szerezni a jogokat az EA-től, és a rajongók pénzelnék a fejlesztést.