Need for Speed: Shift

A 2009-es fejlesztőcserével egy teljesen új NFS élmény vár ránk, melyet a GT Legends és a GTR2 játékokat készítő Blimey (most már Slightly Mad Studios) neve szavatol.

GDC 2009: A screenshotok második eljövetele

Megérkezett a második adag screenshot az idei GDC-ről. A felhozatal megint soványka, de akad például Legends of Wrestlemania, Madden NFL 10, NFS és Red Faction is.

GDC 2009: Az első NFS: Shift ingame videó

Köszönhetően ATi0021 remek forrásainak, végre megtekinthető az első ingame videó a Need for Speed: Shift kapcsán, ami így még érdekesebbnek tűnik.

GDC 2009: Szeptemberben érkezik a NFS: Shift

A Slightly Mad Studios által fejlesztett Need for Speed: Shift az eddig látott képek alapján nagyon jónak ígérkezik, s a megjelenésre sem kell már sokat várni.

NFS: Shift -Élménybeszámoló Guildfordból

A hazai TCM főszerkesztője, Giornalista lehetőséget kapott, hogy ellátogasson Guildfordba, s élőben is kipróbálhassa a Need for Speed legújabb epizódját!

Need for Speed: Shift

A váltás megérett, hisz’ annyi hosszú év után csupán ugyanazokat a rigmusokat ismételte folyton az EA. A Need for Speed széria már az utolsókat rúgta, voltaképpen az Underground óta az alapfelállás nem változott, minden télen ugyanolyan lelkesedéssel ültünk le az új epizód elé. Néhány óra játék után a forradalom ismét hiányzott. Ám a Shift gyökeresen változtat a koncepción, félve jelentem ezt ki, hiszen ismét „csak” egy NFS előzetesét írom. Higgyünk a szemünknek, vagy nem? Isten hozott a belső-nézetben!

Új képek érkeztek a Need for Speed: Shiftről

Egy orosz fórumon jelent meg ma néhány új kép a Need for Speed: Shiftről, amely az újragondolt sorozat legszimulátorosabb darabjának ígérkezik.

HWSW: Költségcsökkentés és megújulás és EA-nél

A gyenge karácsonyi forgalom miatt nőtt az EA vesztesége, a megújulásra szükség lenne, azonban a körülmények ezt szinte lehetetlenné teszik - írja a HWSW.

Három új Need for Speed bejelentés képekkel

Need for Speed: Shift, Need for Speed: Nitro és Need for Speed: World Online - ha minden igaz, akkor mind a három játék még idén megjelenik!