Need for Speed World

A Need for Speed: World Online egy kizárólag online játszható, ingyenes autóverseny, melyet az EA Singapore és a Blackbox Studios közösen fejlesztett.
1350374400

A Breaking Bad sztárja az NFS-film főszereplője

Az Electronic Arts bejelentette, hogy Aaron Paul, a Breaking Bad sztárja játssza majd a Need for Speed-sorozat alapján készült film főszerepét. Az ígéretek szerint a mozi nem konkrétan egy játékra épít, inkább a cím esszenciáját akarják megragadni a Dreamworks munkatársai.
1334307648

Need for Speed filmadaptáció készülhet

A pletykák szerint az Electronic Arts arra törekszik, hogy tető alá hozzon egy mozifilmet a Need for Speed alapján. A jelentések arról szólnak, hogy a kiadó már fel is kereste John Gatins producert, hogy dolgozzon ki egy filmet a fékevesztett autóversenyek világában.
1324108849

Százdolláros verda a Need for Speed Worldben

Mikrotranzakciókra épülnek korunk MMO-i - ha eddig becsukott szemmel éltél, talán újdonságnak számít ez az állítás. Ha pedig az EA-ről beszélünk, akkor a dolog hatványozottan is igaz, a Need for Speed Worldben ugyanis megvásárolható egy csúcsverda, nem kevesebb, mint százdolláros áron.
1296493200

A játékosok veszélyesebben vezetnek

Nem először kerül elő az az elmélet, mely szerint azok a játékosok, akik rendszeresen nyúznak autóversenyeket és szimulátorokat otthon, általában veszélyesebben vezetnek annak ellenére is, hogy a vezetési képességeik javulnak - ezúttal a Continental tette le a voksát a teória mellett.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1294494000

EA: 2011 a digitális eladások éve

Folyamatosan azt halljuk minden irányból, hogy a kiadóknak egyre kevesebb bevételük származik a bolti eladásokból, és egyre több a digitális vásárlásokból. Az Electronic Arts fővezére, John Riccitiello most beavatott mindenkit egy kis titokba, amitől a padlóra került az állunk.
1293639982

A GK legolvasottabb hírei és cikkei 2010-ben

Melyek voltak a Gamekapocs legolvasottabb hírei és cikkei idén? Mire voltatok a leginkább kíváncsiak? Év végi összefoglalóink első felvonásában összeszedtük azokat az anyagokat, amelyekre a legtöbben kattintottatok. És igen, már most muszáj lelőni a poént: a Mafia II teszt vitte magasan a pálmát.
1292679111

3 millióan játszanak a Need for Speed Worlddel

Hárommillióan játszanak a Need for Speed Worlddel, jelentette be az Electronic Arts. A játék nem sikerült különösen jól, amolyan kegyelemdöfés volt a haldokló, még éppen feltámadás előtt álló Need for Speed-sorozatnak, viszont az ingyenessége miatt - úgy látszik - mégis sokan "vevők" rá.
1284819295

Új ingyenes autó a Need for Speed: Worldhöz

A Need for Speed World nemrég vált ingyenessé, és már akkor megígérték a készítők, hogy folyamatosan bővítik majd az online autóversenyt. Márpedig az ígéret csak úgy jó, ha betartják: érkezett is egy ingyenes Mazda, amit bárki letölthet a játékhoz.
1284049127

Teljesen ingyenessé vált a Need for Speed World

Az Electronic Arts teljesen ingyenessé tette a legutóbbi Need for Speed MMO-t, a Worldöt. A készítők számos újdonsággal is készülnek a következő hetekre, hónapokra, lesznek többek között új területek, autók, az éjszakai vezetés lehetőségéről már nem is beszélve!