E3 2009

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2009-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

E3 2009: Beindult a Splinter Cell marketing

A Splinter Cell: Conviction még idén meg fog jelenni, előtte azonban itt az E3, ahol végre be is mutatják a játékot. A marketinggépezet már éledezik!

E3 2009: Monkey Island vagy Fandango premier?

A LucasArts visszatér a gyökereihez, már ha igaz az a pletyka, hogy az idei E3-on leleplezik valamelyik régi nagy kalandjáték sorozatuk folytatását.

E3 2009: Új Tony Hawk bejelentés várható

A Skate keményen derékba törte a Tony Hawk címek sikerét, de az Activision nem adja fel, és az idei E3-on bemutatja a híres deszkás nevével fémjelzett legújabb játékát.

E3 2009: A Capcom E3-as játékainak listája

A Capcom is bejelentette, hogy az idei évben milyen játékokat is szeretne bemutatni a megújuló, talán teljes fényében tündöklő E3-on.

E3 2009: Xbox-exkluzív bejelentésre készül a Microsoft is

Amennyiben nem viccelnek meg minket idén is, az E3-on újabb X360-exkluzív címet mutat be a Microsoft. A nagy leleplezésre a konzolgyártók konferenciáján kerül sor.

E3 2009: Ismét a régi lesz az idei E3?

Az Electronic Entertainment Expo rendezéséért felelős ESA bejelentette, hogy az idei kiállítás alkalmával igyekeznek visszaállítani az E3 megtépázott renoméját.