E3 2009

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2009-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

E3 2009: Egy kevéske új screen a nulladik napra

A mai screenshot adag nem valami nagy, de az E3-nak még a nulladik napja se kezdődött el, mi is csak épp, hogy éledezünk, és kezdünk ráhangolódni a kiállításra.

E3 2009: Halo Reach bejelentés várható?

Nem is lenne E3 éves Halo bejelentés nélkül. Ha minden igaz, akkor a Microsoft konferencia idei sztárja a Halo: Reach lesz - legalábbis ezt beszélik gamer körökben.

E3 2009: Fényképek a show előkészületeiről

Hamarosan nyílik az E3, a helyszínen már már építik a standokat, ragasztják a plakátokat. A Destructoid bejutott a színfalak mögé egy kiadós fényképezés erejéig.

E3 2009: Idő előtt lelepleződött a PSP Go

A Sony sajtókonferenciájáig ugyan keddig várni kell, az új PSP Go viszont már a hivatalos bemutató előtt lelepleződött: információk, látnivalók itt, olvass tovább!

E3 2009: PS3-as horror játékot készít az Epic?

Egy Sony-közeli, külföldi újságírók szerint igen megbízható forrás tudni véli, hogy az Epic egy vadi új, Playstation 3 exkluzív horror játékot mutat be az idei E3-on.

E3 2009: Négy tonna új screenshot a galériában

Közeleg az E3, durva tempót diktálnak a kiadót, de álljuk a sarat! Ezúttal egy halom új kép érkezett, amolyan kiállítás előtti étvágygerjesztőnek.

E3 2009: Nagy műsorral készül a Lionhead is

A Lionhead a Twitteren keresztül csiripelte el, hogy nagy műsorral készülnek az E3-ra: a bemutatóra ismét a Microsoft konferenciáján kerül sor.

E3 2009: A mai második videóözön

Ismét összegyűlt egy csokorny videó, olyan nevekkel, mint a Dantes Inferno, Lost Planet 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, NHL 10, Need for Speed: Shift stb.

E3 2009: Kedvcsinálók a rendezvény kezdete előtt

Még az indulás előtt szemügyre vehetünk megannyi új, kedvcsináló videót, amelyek között megtalálható többek között a Mass Effect 2 és a DJ Hero is.

E3 2009: Készül a Brink, a Bethesda újabb játéka

Még az E3 kezdete előtt a Bethesda és a Splash Damage bejelentette közös gyermeküket, amely a Brink nevet viseli és vélhetően egy sci-fi lesz.