E3 2009

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2009-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

E3 2009: Képeken az új Xbox 360 játékok

Friss screenshotok a Microsoft konferencia főszereplőiről: Alan Wake, COD, Crackdown 2, Forza 3, Halo ODST, Left 4 Dead, The Beatles, és persze NATAL!

E3 2009: EA konferencia LIVE BLOG!

A Microsoft hatalmas bejelentései után sincs megállás, hiszen az Electronic Arts csak most jött, hogy megmutassák ők mit tartogatnak tarsolyukban.

E3 2009: Trailerek a Microsoft konferenciájáról

Lassan felkerülnek a világhálóra a Microsoft konferenciáján bemutatott videók is, amelyek között nagy nevek és érdekes folytatások egyaránt szerepelnek.

E3 2009: Splinter Cell: Conviction bemutató

Sokat változott az elmúlt évek során Sam Fisher, hiszen nem csak borotvát kapott a kezébe, hanem felfedte sötét énjét, hogy megtalálja lánya igazi gyilkosát.

E3 2009: Videók a nulladik napról

A nulladik nap megannyi érdekességet tartogatott számunkra, láthatunk videókat arról, hogy mire számíthatunk ezután, valamint a Microsoft konferenciájáról is.

E3 2009: Microsoft konferencia LIVE BLOG!

A Microsoft konferenciájával hivatalosan is megnyílt az idei E3. Az előadásról élőben tudósítunk, hogy egyetlen bejelentésről se maradhassatok le!

E3 2009: Újabb adag screenshot a galériánkban

Újabb adag screenshot érkezett egyenesen az E3-ról. A felhozatal ezúttal azért már egészségesebb lett, mint az éjszakai, de még mindig nem indult be igazán!

E3 2009: Bemutatkozik a LEGO Harry Potter

A LEGO Harry Potter készültét már március óta pletykálják, azonban a Travellers Tales az E3 mai, nulladik napján hivatalosan is bejelentette a játékot!

E3 2009: Crysis 2 bejelentés PC-re és konzolokra

Még el sem kezdődött az E3, lelepleződött az egyik legnagyobb durranás: jön a Crysis 2, ezúttal viszont nem csak számítógépre, hanem konzolokra is!

E3 2009: Lezajlott az Activision konferencia

Elsőként az Activision Blizzard tartott sajtókonferenciát az idei E3 előtt; az eseményen szó esett a játékpiacról, az új címekről és a jövőbeni tervekről is.