E3 2009

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2009-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

E3 2009: Még több videó a legjobb játékokról

Crysis 2, DJ Hero, Forza Motorsport 3, Quantum Theory, Rabbids Go Home, Shadow Complex, The Beatles: Rock Band és Tony Hawk: Ride - és még mindig nincs vége!

E3 2009: Booth Babes csajfotók az első napról

Igen. Visszatért az igazi E3. A legütősebb játékbejelentések és legkirályabb trailerek után most következzenek az első napi Booth Babe csajfotók - a GameDaily jóvoltából.

E3 2009: Félszáz új fénykép a helyszínről

Már javába megy az E3, a kiállítótermekben csak úgy hemzsegnek a jobbnál jobb játékok - a Joystiq munkatársai pedig nem voltak restek fotózni egy kicsit!

E3 2009: Bemutatkozik a Warriors: Legends of Troy

Bemutatkozik a Warriors: Legends of Troy, mely egy Playstation 3-ra és Xbox 360-ra megjelenő ókori akciójáték lesz a Koei és a Koei Canada gondozásában.

E3 2009: PC-re is megjelenik a Final Fantasy XIV

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy Playstation 3 mellet PC-re is meg fog jelenni - tudtuk meg a hivatalos oldalról.

E3 2009: Vadi új E3-as screenshotok kedd estére

Aliens, Alpha Protocol, Assassins Creed 2, Batman, Battlefield, Blur, Dead Rising, Resident Evil, RUSE, Silent Hill, Uncharted és még sok már az E3-ról!

E3 2009: Mozgóképek a Nintendo konferenciájáról

A Nintendo konferenciájáról is megérkeztek a videók, amelyek között megleshető a legfrissebben bejelentett játékok is, amelyek DS-en vagy Wii-n teszik tiszteletüket.

E3 2009: SONY konferencia LIVE BLOG!

Vajon mi lesz a Sony válasza a Microsoft újdonságaira? Lesz meglepetés a PSP GO-n kívül? Élő LIVE BLOG tudósításunkból mindenre fény derül!

E3 2009: Nintendo konferencia LIVE BLOG!

A Nintendo forradalmasította a játékipart, de vajon mivel készülnek idén? Mario? Zelda? Wii Fit Plus? Élő tudósításunkkal nem maradtok le semmiről!

E3 2009: Új részekkel jelentkezik a Monkey Island

Ha a Monkey Islanddel és a hasonló klasszikusokkal kihalt a kalandjátékok műfaja, akkor most örömmel jelentjük: a stílus feltámadni készül, nem is akárhogy!