E3 2009

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2009-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

E3 2009: Szerinted melyik volt a legjobb előadás?

Egy tonna újdonságot mutattak be az idei E3 alatt, de szerinted melyik volt a legjobb konferecia? A Microsoft? A Nintendo? A Sony? Esetleg más?

E3 2009: Space Marine érdekességek, látnivalók

A Relic Entertainment munkatársai zárt ajtók mögött beszéltek új játékukról, a Warhammer 40.000: Space Marine-ről - a legfrissebb infókért olvass tovább!

E3 2009: Booth Babe csajok - a második felvonás

Szőkét? Barnát? Feketét? Vagy vöröset, nagy fenékkel? Most aztán lehet válogatni! A E3 legjobb csajait ezúttal is a GameDaily hozta el nekünk!

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

E3 2009: Konami konferencia és új Kojima játékok

Magyar idő szerint pontban éjfélkor elkezdődött a Konami E3-as konferenciája is, elsőként pedig Kojima jelentkezik négy játék bemutatójával.

E3 2009: Nintendo screenshot mánia

A ma esti galériafelhozatal különleges kiadás, ugyanis csak DS és Wii címek szerepelnek benne. Azok viszont vannak dögivel, panaszra nem lehet ok!

E3 2009: Nem Kojima rendezi a Metal Gear Risingot

Friss információink szerint nem a designer Istenség Hideo Kojima rendezi az első, rivális konzolra is megjelenő Metal Gear Solid epizódot.

E3 2009: Megérkezett a legújabb videócsokor

Batman: Arkham Asylum, Blur, DIRT 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, Order of War, Resident Evil: The Darkside Chronicles várnak az érdeklődőkre többek között.

E3 2009: MMO készül Tom és Jerry kalandjaiból

Nem vicc! A Typhoon Games valamilyen perverz indíttatásból fogva MMO-t fejleszt minden idők egyik legjobb rajzfilmsorozata alapján - ütős, nem?

E3 2009: Xbox 360-ra is megjelenik a Perfect Dark

Akinek volt N64-e, emlékezhet még a Rareware Perfect Dark című remekművére, amely hosszas hercehurca után végre X360 konzolon is megjelenhet.