E3 2009

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2009-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

E3 2009: Egyéni kontroller a Halo 3: ODST-hez

Különleges kontrollerrel érkezik az idén ősszel megjelenő Halo 3: ODST. A zöld színű, mintás gamepadhez a gyűjtői kiadással lehet majd hozzájutni.

E3 2009: Újabb Kojima-projektek a láthatáron

Bár a hivatalos leleplezés még nem történt meg, egyesek bizonyos kiszivárgott információk alapján tudni vélik, hogy hamarosan két újabb Kojima-projektet mutatnak be.

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.

E3 2009: WWE SmackDown! Vs. RAW 2010 premier

Készül a WWE SmackDown! Vs. RAW című pankrátoros játéksorozat legújabb része, amely az összes létező konzolra elérhető lesz az ősszel.

E3 2009: Bemutatkozik a Project Natal

Akik lemaradtak a Microsoft konferenciáról, azoknak csak ajánlani tudom ezt a videót, melyben egy új generációs kamera mutatkozik be az Xbox 360-hoz.

E3 2009: Újabb videócsokor a kiállításról

Nem számoltam, hányadik összeállításnál járunk, azt viszont biztosra veszem, hogy volt eddig is néznivalótok. Ha végeztetek, itt az újabb adag!

E3 2009: PS3-ra és PC-re is megjelenik az új MGS

A tegnapi bejelentést hatalmas ováció övezte az X360 tulajok részéről, ám John Schappert, elárulta, hogy nem lesz Xbox 360 exkluzív a következő Metal Gear Solid.

E3 2009: Mozgásban a Ubisoft legjobbjai

Bár Mast3rmind kolléga jelentése szerint a Ubisoft csúnyán leszerepelt az idén, néhány ütős trailer mellett mégsem mehetünk el szó nélkül - következzenek most ők.

E3 2009: Trailerek az EA konferenciájáról

Befutottak az első videók is, melyeket a konferencia alkalmával vetítettek le számunkra, hogy nyál csurgatva kívánjuk mihamarabb az idei év végét.

E3 2009: Ubisoft konferencia LIVE BLOG!

Hamarosan kezdetét veszi az Ubisoft showja is, ahol rengeteg idáig nem hallott információval jelentkezünk a nap ilyen korai időpontjában is.