E3 2009

A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2009-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

E3 2009: Egy indulás előtti trailer-négyes

Noha az E3 még csak jövő héten kezdődik, már most kezdenek szállingózni a rendezvényre készített trailerek. Első körben négy videót vehetünk szemügyre.

E3 2009: Négy év után felbukkanhat a Killing Day

A 2005-ös E3 nagy Playstation 3 leleplezésekor bejelentett Killing Day sokáig hallgatott magáról. Már azt hittük, hogy leállították a fejlesztést, de van még remény!

E3 2009: Nagy bejelentések a konzolgyártóktól?

A pletykák szerint a tavalyinál lényegesen izgalmasabb konferenciákra számíthatunk a három nagy konzolgyártótól, ugyanis mindegyikük készül valami nagy bejelentéssel.

E3 2009: Az Electronic Arts kiállításra szánt játékai

Az Activision után a Electronic Arts is bejelentette, hogy miket visz a következő héten megrendezendő kiállításra. Szép hosszú listát állítottak össze!

E3 2009: Az Activision felhozatala

Az Activision nyilvánosságra hozta, hogy melyik játékokat mutatja be a jövő héten kezdődő Electronic Entertainment Expo-n, vagyis az E3-on.

E3 2009: Három bejelentéssel készül a Square Enix

Nem kevesebb, mint három nagy bejelentéssel készül az idei, hamvaiból feltámadó E3-ra a Final Fantasy sorozat fejlesztőcsapata, a méltán híres Square Enix.

E3 2009: Még egy hét... Ezt csak kibírjuk már valahogy

Még egy hét... Ezt csak kibírjuk már valahogy. Június elején azonban robban a bomba. Mi már számoljuk a napokat, ideje neked is összefirkálni a naptárat!

E3 2009: Újabb kiadókat hátráltat a H1N1

Úgy tűnt, idén végre sikerül feltámasztani az igazi E3-at, ám ezúttal a sertésinfluenza tesz keresztbe a kiállítóknak - most a KOEI és a Square Enix jelentett be rossz híreket.

E3 2009: Elmarad a Dead Rising 2 bemutató

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem lesz kint az idei kiállításon a Dead Rising második része, a japán fejlesztők ugyanis lemondták az utat a sertésinfluenza miatt.

E3 2009: A Beyond Good & Evil 2 nem lesz jelen

Úgy tűnik, hogy a Ubisoft nem szándékozza bemutatni tavaly bejelentett játékát, ugyanis a szóvivő szerint otthon marad a Beyond Good & Evil folytatása.