Turok 2

Az újjászületett Turok sorozat második része, mely a gazdasági válság és a Disney gondjai miatt egy ideig még biztos nem készül el.

Két hét múlva jön a Turok 2: Seeds of Evil remastere

A Nightdive Studios bejelentette, mikor érkezik meg a Turok 2 felújított változata. Szerencsére nem kell sokat várni, bő két hét múlva már játszhatunk is az új pályákkal, ellenfelekkel és fegyverekkel megpakolt remasterelt kiadással.

A Turok 2 is megkapja a várt remasterjét

A Night Dive Studios ugyan jelenleg a System Shock 2 teljes újragyúrásával van elfoglalva, de ma megerősítette, hogy a Turok: Dinosaur Hunter-remaster után a Turok 2: Seeds of Evil is megkapja majd a maga újrázását.

Ilyen lett volna a Turok 2

Igen, tudjuk, hogy Turok 2 tulajdonképpen volt már, de ez a Propaganda Games-féle Turok 2, amit a 2008-as reboothoz fejlesztettek. Most ebből érkezett közel negyven kép és egy teaser videó.

Bezárt a Bizarre és a Propaganda Games

Egy nap alatt két stúdió is lehúzta a rolót, a Bizarre Creations-t az Activision, míg a Propaganda Games-t a Disney Interactive építette le. Az előző hónapokban már mindkét csapat csak vegetált, és bár befejezhették utolsó munkáikat, a kard végig ott lengett a fejük fölött.

Őshüllőket is irányíthattunk volna az új Turokban

Kiszivárgott néhány kép és két rövid videó az új generációs Turok folytatásából, amelyet a gazdasági válságra hivatkozva nem fejleszt tovább a Disney.

A gazdasági válság betett a Turok 2-nek is

A gazdasági válság miatt kénytelen leépíteni a Disney, az elbocsátási hullám pedig a hozzájuk tartozó Propaganda stúdiót is sújtja. Ezért kényszerpihenőre került a Turok 2.

Folytatás készül az újgenerációs Turokhoz?

Bár a jogokat birtokló Disney nem jelentett be hivatalosan semmit, a fejlesztők a Propaganda Games-et mostanában ért elbocsátások kapcsán elkotyogták a Turok 2 készültét.