Alice: Madness Returns PC, PS3, X360

Alice varázslatos története American McGee sajátos, beteges stílusában elmesélve - már megint.
1364371231

GDC 2013: Részletek az új Alice-játékról

American McGee csapata, a Spicy Horse készen áll arra, hogy új Alice-játékot készítsen, s arra vár, hogy az EA rábólintson az ötletre. A produktum nagyban épít majd a felhasználók által készített tartalmakra.
1363273249

Kickstarteren törhet babérokra az Alice 3

American McGee a rajongóknak szegezte a kérdést Facebookon, miszerint örülnének-e az Alice harmadik részének. Ha igen, még meg kéne szerezni a jogokat az EA-től, és a rajongók pénzelnék a fejlesztést.
1330444825

Ismét tündérmesés játékot készít a Spicy Horse

American McGee kínai csapata, a Spicy Horse nem mer elszakadni a jól bejáratott témaválasztástól: ismét egy jól ismert tündérmese kifordított változatát hozza el nekünk. A Grimm-mesék epizodikus kivetülései és az Alice: Madness Returns után az Égig érő paszuly is sajátos megközelítésbe kerül.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1311771600

Electronic Arts helyzetjelentés, tarolt a Portal 2

A várakozásoknak megfelelően teljesített az Electronic Arts az első pénzügyi negyedévében. A Portal 2-ből kétmillió példány ment el, a Crysis 2-ből három, és bíztató a következő hónapok felhozatala is: a Battlefield 3 előrendelései a Bad Company 2 tízszeresére nőttek, a The Old Republic pedig már rekorder.
1310374800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1309012587

Alice: Madness Returns teszt

Minden egyes új nap egy új álom kezdete. A rémálmok még a békésen induló tudatalatti kirándulásokat is megfertőzhetik, apró szikrák az imbolygó elmében, a múlt töredékeinek összeillesztéséhez elengedhetetlen utazások. Alice felnőtt, szülei a tűzvészben meghaltak, de a kifordult Csodaország mindig visszavárja.
1308232834

EA: még több exkluzív cím az Originen

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a jövőben még több digitális formában letölthető játék és kiegészítő érkezik a saját közösségi és disztribúciós rendszerére, az Originre. Ezekkel az egyedi tartalmakkal próbálnak a versenytársakra ráverni, holott játékaik a konkurenseknél is meg fognak jelenni.
1308218445

Alice: Az őrületen túl - különleges online teszt

A napokban jelenik meg az Alice: Madness Returns, American McGee legújabb elmeorvosi kórképe. Ennek apropóján az első online játéktesztet egészen különleges formában közli le az igényes Alan Wake-novellákról elhíresült Alexmenrich.com - kiváltképp a nyelvi arculatot és a körítést tekintve.