Driver: San Francisco , PC, PS3, X360

A Driver sorozat legújabb része, amely feltámaszthatja a sorozatot hosszú álmából.
1656835200

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.
1631700000

Élőszereplős sorozat készül a Driver alapján

Visszatér a Driver, bár valószínűleg nem éppen abban a formában, ahogy azt a rajongók várták volna: a Ubisoft közreműködésével élőszereplős sorozat készül a franchise alapján.
1423057800

Képek a Driver-epizódról, ami sosem készült el

A Driver: San Francisco előtt egy másik Driver is készült, pontosabban ez lett volna a sorozat folytatása, ha a Ubisoft végül nem a Ubisoft Reflectionsre, hanem a Sumo Digitalra bízza az új rész elkészítését.
1370343644

Újabb részletek a The Crew-ról

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Driver-sorozatról elhíresült Ubisoft Reflections következő autós címe The Crew névre hallgathat. Egy állítólagos francia bétatesztelő jóvoltából új információkra derült fény.
1369852440

The Crew - ezen dolgozik a Driver-csapat?

A pletykák szerint The Crew névre hallgat a Driver-csapat új játéka, amit a Test Drive Unlimited-veteránokból alakult Ivory Towerrel együtt készít. A The Crew autóverseny, a Gran Turismo és a Forza ellenfelének szánják.
1368097223

E3 2013: Bejelentéssel készülnek a Driver alkotói

A Ubisoft Reflections jelenleg a Watch_Dogs munkálataiban segédkezik, de közben vadonatúj játékukat is kalapálják, amit az idei Electronic Entertainment Expón jelentenek be. Készül az új Driver?
1337180893

Nyereséges a Ubisoft, köszi, Ezio!

A Ubisoft nyereséggel zárta az elmúlt pénzügyi évet, ebben túlnyomórészt az online csatornákon érkező bevételek és a hardcore játékok játszottak közre. Az Assassin's Creed legújabb részéből tetemes mennyiséget szállítottak le a boltoknak, de tarolt az új Driver és a Rayman is.
1320827400

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.
1317045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.
1316505506

Driver: San Francisco teszt

Volt idő, amikor a Driver-sorozat a fellegekben portyázott, aztán az évek során a renoméja túlságosan is elhalványodott, mígnem az lett belőle, mint Dzsudzsák Balázsból a nevezetes kulcscsonttörése után: nem tudott labdába rúgni a mezőnyben. A viharos múlt nem szegte a Ubisoft kedvét, hogy ismételten feltámassza a címet. Kellett ez nekünk?