Driver: San Francisco , PC, PS3, X360

A Driver sorozat legújabb része, amely feltámaszthatja a sorozatot hosszú álmából.
Típus: Akció, Autós

Single player trailert kapott az új Driver

Hamisítatlan gameplay felvételekben tobzódhatunk a számos csúszást megélt Driver: San Francisco-ból, ezúttal az egyjátékos vigasságokon van a hangsúly. A történet ugyan nem mutat túl egy nyári, kereskedelmi tévés B-mozin, ahova ész nem nagyon kell, csupán reflexek és a gázpedál nyomása.

Driver: San Francisco - kell egy tuti verda

Nem vitatjuk, hogy az új Driverben számos emlékezetes karakter domborít majd, akik érdekfeszítő párbeszédeket folytatnak majd egymással, de kit érdekel mindez, ha ott lesznek nekünk a sorozat védjegyének számító durva autós üldözések? Kell egy tuti verda - szerencsére van miből csemegézni.

Driver: San Francisco - itt az első fejlesztői napló

Imádjuk a Drivert, imádjuk a fejlesztőit is annak ellenére, hogy az első rész volt az utolsó olyan játék a sorozatban, ami maximális, osztatlan sikert aratott a közönségnél. A srácok azóta a Ubisoft szárnyai alatt próbálják kalapálni a folytatásokat, ott készül a San Francisco is - kérdés, hogyan sikerül majd.

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

E3 2011: Driver: San Francisco gyorshajtás

Izgatottan várjuk a pont egy éve bejelentett új Drivert is, ami bár eddig is számos halasztást ért meg, látszólag minden a javára válik. Ugyan a grafikától most sem vágódunk hanyatt, a parázs sebességhatár-átlépések és a folyamatos akció láttán tényleg nem mondhatunk rosszat róla. Vagy mégis?

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.

Driver: San Francisco - videón a gyűjtői kiadás

Mindig azt hisszük, hogy a Ubisoft már rég elkaszálta az új Driver-játékot, a cég pedig minden pénzügyi beszámolóján emlékeztet minket arra, hogy nem, még mindig készül. Most nem egy beszámoló, hanem egy bemutató emlékeztet, mégpedig a gyűjtői kiadás tartalmáról.

Új előzetessel tért vissza a Driver: San Francisco

A Driver legújabb részéről már rég hallottunk valamit, most azonban a Ubisoft kiadott egy elég ütős kis trailert belőle. Tanner újra a Shelby GT500 volánja mögé pattan, és nyakába veszi San Francisco-t, hogy megszorongassa Jericho tökét. Szeptemberen jön a játék, mondtuk már?

Megerősítették a Splinter Cell Trilogy HD érkeztét is

Hasonlóan a nap folyamán leleplezett Tomb Raider Trilogyhoz, a korábban már pletykált Splinter Cell Trilogy is tutira el fog készülni, miután a Ubisoft leleplezte jövő évi terveit. Sajnos ismét csak a PlayStation 3 felhasználók járnak jól, de ők nagyon - makulátlan minőségben, trófeatámogatásnak örülhetnek.

Megnyírbálták a Driver: San Francisco fejlesztőit

Akár húsz fejlesztő is távozhat hamarosan a Ubisoft Reflections csapatából, az érintettek között vannak vezető beosztású munkatársak is. Ez már csak olaj volt a tűzre a sorozatos halasztások után, erősen megingott a bizalmunk az új Driver iránt, a franciák szerint viszont nincs vész.