Driver: San Francisco , PC, PS3, X360

A Driver sorozat legújabb része, amely feltámaszthatja a sorozatot hosszú álmából.
Típus: Akció, Autós

Tovább csúszik az új Ghost Recon és a Driver

Bár az első tervek alapján még ez évben élvezhettük volna a közeljövő hadviselését és a Driver-széria feltámasztását, ám a Ubisoft nyáron jövő év elejére halasztotta a Ghost Recon: Future Soldiert és a Driver: San Franciscot - a mostani ütemezés szerint ez a dátum sem tartható, sajnos.

GC 2010: Befutott a Ubisoft felhozatala is

Tovább növekszik a zsezsegés a kölni GamesCom körül: ma megkaptuk a Sony konferencia biztos felhozatalát, nem sokkal később pedig a Ubisoft lista is beesett.

Képregény készül a Driver alapján

A Ubisoft a DC Comicsszal közreműködve készít képregényt a Driver alapján. A füzet a harmadik rész és a San Francisco között eltelt eseményeket dolgozza fel.

2011-re csúszik a Driver: San Francisco

A korábbi ígéretekkel ellentétben karácsonykor már biztosan nem játszhatunk a Reflections nevével fémjelzett Driver nextgen újragondolásával.

Részletek a Driver: San Francisco gyűjtői kiadásáról

Egy dán online áruház weboldala megszellőztette a Driver: San Franciisco gyűjtői kiadásának részleteit, plusz pár új infót is a Ubisoft nagy reménységéről.

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!

E3 2010: Itt az első Driver: San Francisco trailer

A Ubisoft hajnalban a Driver: San Franciscót is bemutatta, és az első animáció mellett egy komolyabb gameplay videót is mutattak, de még csak az előbbi nézhető meg.

E3 2010: Ubisoft konferencia LIVEBLOG

Jó lenne már aludni, ugye? Meghiszem azt, de hát nincs mit tenni, ha a Ubisoftról van szó, illik virrasztani egy picit tovább - mondjuk, úgy hajnali két óráig!

Befutott a Driver első mozgóképe

Nyúlfarknyi, de annál lényregetörőbb E3-as teaser érkezett a vérfrissítésen áteső új Driverből, ezzel együtt a hivatalos honlapot is fellőtték a franciák.

Az E3-on mutatkozik be az új Driver

A Ubisoft még áprilisban foglalta le a Driver: San Francisco nevet, a rajongók pedig azóta várják a játék bejelentését. A Ubisoft E3-as listája mindent elárul.