Driver: San Francisco , PC, PS3, X360

A Driver sorozat legújabb része, amely feltámaszthatja a sorozatot hosszú álmából.
Típus: Akció, Autós

Driver: San Francisco - trailer a megjelenés mellé

Mától kapható minden szoftverboltban az új Driver és ahogy lenni szokott, egy önfényező előzetessel készül a Ubisoft a jeles alkalomra. A játék nem kínál egyebet, mint száguldást, egyidejűleg más autókba is bepattanva a Shift opció segítségével, és giccses akciófilmekre hajazó hangulatot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a megjelenési listát, s bár lehet panaszkodni, hogy vége a nyárnak, az kétségtelen, hogy ez a játékosoknak kedvezni fog. Az uborkaszezonnak vége, a héten olyan címek kerülnek boltokba, mint a Driver: San Francisco vagy a Bodycount.

Rendezz filmet a Driver: San Franciscóval

Nem gondoltam volna, hogy valaha még lelkesedni fogok egy Driver-játékért, főleg nem az előző rész után, de ahogy akkor is, most is a filmrendező-üzemmód hozza vissza a rajongásomat. Az anyag pénteken jelenik meg, úgyhogy éppen ideje, hogy ebből is lássunk valamit.

Mégsem kell állandó internet az új Driverhez

A korábbi bejelentéssel ellentétben mégsem kell állandó internetkapcsolat a Driver: San Francisco PC-s változatához, egy szakmai blog értesülései szerint a Ubisoft a rajongók felháborodását látva meggondolta magát, és csak indításkor kéri a felhasználót, hogy jelentkezzen be a szervereire.

Késik a PC-s Driver: San Francisco

A konzolos kollégáktól eltérően, a PC-s Driver-fanoknak nélkülözniük kell a legújabb verzió kézhez vételét néhány hétig. Nagy gond nincs, a cím még szeptemberben megjelenik. Akik viszont Mac-re szeretnék bezsákolni a San Franciscót, számunkra jó hír nincs, ahogyan pontos dátum sem.

Driver: San Francisco - ilyen lesz a multiplayer

Újabb videó érkezett a szeptember elején boltokba kerülő Driverről, a soron következő trailer a játék multiplayer porcióját vesézi ki. Ja igen, mert a sorozat történetében először a Driver: San Franciscóban már ilyen is lesz, ráadásul kapunk hozzá fejlődési rendszert és Shiftet is.

A Ubisoft szerint sikeres volt a másolásvédelme

Bár a játékosok egytől-egyig rühellték a Ubisoft állandó internetkapcsolatot követelő másolásvédelmét, és a kiadó is eltávolította utólag több játékából a rendszert, a minap a PC Gamernek adott interjúban a szóvivőjük mégis sikeresnek értékelte a kezdeményezést, mert az visszaszorította a kalózokat.

Állandó internet nélkül nem indul az új Driver

A Ubisoft valamilyen rejtélyes okból megint visszatért korábbi, abszolút kudarcnak tartott taktikájához, és a Driver: San Francisco számítógépen csak állandó internet hozzáférés mellett lesz játszható még akkor is, ha az egyjátékos részt akarjuk kipróbálni. A kérdés: kinek lesz ez jó?

Driver: San Francisco - így kell váltani

A Driver: San Francisco egyik központi játékeleme a Shift lesz, mely lehetővé teszi, hogy az utcákon száguldozó járművek közül bármelyik volánja mögé bepattanhassunk. A legújabb fejlesztői naplóban erről mesélnek a készítők, illetve szó esik majd a Shift multiplayerre való hatásairól is.

A Ubisoft is kiáll az online pass mellett

A francia kiadó tegnap bejelentette a Uplay Passport névre keresztelt kezdeményezést, mely "internetes szolgáltatásokat és exkluzív tartalmakat" kínál majd. Mi viszont a dolgok mögé látunk és tudjuk: ez lesz a Ubisoft online pass rendszere, mellyel a használt játékok piacát akarják visszaszorítani.