Need for Speed: Hot Pursuit , Mobil, PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Burnout-sorozat alkotói beszálltak a Need for Speed fejlesztésébe.
1366960445

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.
1360240224

Michael Keaton a Need for Speed-filmben

Az első Denevérember is csatlakozott a Need for Speed-film szereplőgárdájához, tudtuk meg a Hollywood Reportertől. Keaton ráadásul igazi rosszfiú lesz, ő szervezi az illegális autóversenyeket. Várjuk már?
1353002459

Göteborgban készül az új Need for Speed

Az EA vadonatúj fejlesztőstúdiót nyitott Svédországban, ami a beszédes Ghost nevet kapta. A csapat a jelek szerint egy eddig be nem jelentett Need for Speeden dolgozik - masszív ambíciók egy frissen alakult kompániától. Az autós cím természetesen a Frostbite 2 engine-t használja.
1352394000

Újabb részletek a Need for Speed-filmről

A Variety újabb részleteket szállított a 2014-ben mozikba kerülő Need for Speed-filmről, megtudtuk, hogy várhatóan ki lesz a másik főszereplő, még több stábtagról hullt le a lepel, és a sztoriról is hallottunk ezt-azt. Az Electronic Arts nagyon komolyan gondolja ezt a mozit, aminek szívből örülünk.
1350374400

A Breaking Bad sztárja az NFS-film főszereplője

Az Electronic Arts bejelentette, hogy Aaron Paul, a Breaking Bad sztárja játssza majd a Need for Speed-sorozat alapján készült film főszerepét. Az ígéretek szerint a mozi nem konkrétan egy játékra épít, inkább a cím esszenciáját akarják megragadni a Dreamworks munkatársai.
1349792536

Új Need for Speed készül Frostbite 2 engine-nel

Az EA Gothenburg utalt arra a tényre, hogy jövőre is várható újabb NFS-játék - legalábbis a stúdió legfrissebb állásajánlata alapján biztosan. A technológia már adott, elvégre a DICE-féle Frostbite 2 engine dübörögne az autós széria következő iterációja alatt is. Nem lepődtünk meg.
1342004450

Hírek az NFS és a God of War filmekről

Két, videojátékos vonatkozású fülest kaptunk Hollywoodból. Az első hírmorzsa a Need for Speed mozival kapcsolatos, amelyről már pontosan tudjuk, hogy mikor kerül a filmszínházakba. A másik kiszemelt a God of War film, melynek forgatókönyvébe a Fűrész készítői nyúlnak bele.
1340463600

A Criterion felügyeli a Need for Speedet

A Criterion alelnöke egy interjúban árulta el, hogy mostantól ők felügyelik a Need for Speed sorozatot, ami azt jelenti, hogy minden egyes epizód fejlesztése során közreműködnek majd. Arról nem szól a fáma, hogy kizárólag a csapat készítené a sorozatot, de már ez is valami, nem igaz?
1336402850

Úton a Criterion új arcade autóversenye

Már egy ideje lehet arról hallani, a Criterion Games nem ül a babérjain, hanem olyan autós címet fejleszt, amihez mindig is értett. Élvezetes móka volt a Burnout: Crash, de mi egy teljes értékű, AAA-s produktumra vágyunk. Imáink meghallgattattak - kiderül a friss álláshirdetésükből.
1334838659

Úton a Need for Speed: Most Wanted 2?

Egy dél-afrikai illetőségű kiskereskedő, a BT Games felvette listájára a Need for Speed: Most Wanted 2-t, ami már a második eset a cég történetében. Nem sokkal azután, hogy biztosra veszi a Dead Space 3 készültét, már a következő Need for Speedről pletykál. Itt vannak a részletek!