STALKER 2: Heart of Chernobyl PC, XSX

A nagysikerű STALKER folytatása, amelyben ismét visszatérhetünk a rettegett Zónába.
Típus: FPS

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

S.T.A.L.K.E.R. 2 - csak az év végén jelenik meg

Mégsem térünk vissza áprilisban Csernobilba. A GSC GameWorld úgy döntött, túl fontos a stúdió számára a S.T.A.L.K.E.R. 2 ahhoz, hogy elsiesse a munkát, ezért egészen decemberig halasztotta a megjelenését.

A S.T.A.L.K.E.R.-csapat visszalépett az NFT-zéstől

Egyre több játékipari szereplő kacérkodik az NFT-k és blokkláncok gondolatával, közéjük tartozik a S.T.A.L.K.E.R.-játékok mögött álló GSC is. Az erről szóló bejelentést nem fogadták jól a rajongók, úgyhogy a csapat inkább visszatáncolt.

Dübörög az NFT-őrület a játékiparban

A Ubisoft fejlesztői nem örülnek az NFT-k erőltetésének, miközben Peter Molyneuxék már most milliókat keresnek a Legacyval, és a S.T.A.L.K.E.R.-csapat is kísérletezik a témában. NFT-specifikus hírösszefoglalónk következik.

Gyönyörű képeken a S.T.A.L.K.E.R. 2

Néhány ropogósan friss screenshot erejéig ismét megmutatta magát a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Biztosan leejtjük majd az állunkat, ha valóban így fest az Unreal Engine 5-re felhúzott játék.

Igazi tárhelygyilkos lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2

Alaposan ki kell majd pucolnunk a merevlemezünket a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl érkezése előtt. A posztapokaliptikus lövölde Xbox Series S-en egymagában is felfalja a konzol belső memóriájának a felét.

S.T.A.L.K.E.R. 2 - a trailer fejlesztői kommentárral

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl előzetese óriásit tarolt a Microsoft E3-as műsorán. Itt az idő, hogy újra megnézzük a trailert, ezúttal mélyebben elmerülve a részletekben, fejlesztői kommentár mellett.

E3 2021: Befutott a S.T.A.L.K.E.R. 2 gépigénye

Miközben tátott szájjal néztük a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl első játékmenet-előzetesét, egyszerre izzadtunk is, hogy vajon milyen erős hardvert fog megkövetelni magának a játék - nemrég pedig erre is fény derült.

E3 2021: Mozgásban a S.T.A.L.K.E.R. 2

Elképesztően látványos gameplay-bemutatóval jelentkezett a S.T.A.L.K.E.R. 2, amely végül a Heart of Chernobyl alcímet kapta. Megvan a premierdátum is: jövő áprilisban látogathatunk el a Zónába.

S.T.A.L.K.E.R. 2 - rövid lehet az Xbox-exkluzivitás

Okkal morgolódhatnak a PlayStation-hívők, hiszen az eddigi hivatalos információk szerint kizárólag PC-n és az Xbox Series-konzolokon jelenik majd meg a S.T.A.L.K.E.R. 2. Most azonban úgy tűnik, idővel a kékek is felfedezhetik a Zónát.