STALKER 2: Heart of Chernobyl PC, XSX

A nagysikerű STALKER folytatása, amelyben ismét visszatérhetünk a rettegett Zónába.
Típus: FPS

S.T.A.L.K.E.R. 2 - a trailer fejlesztői kommentárral

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl előzetese óriásit tarolt a Microsoft E3-as műsorán. Itt az idő, hogy újra megnézzük a trailert, ezúttal mélyebben elmerülve a részletekben, fejlesztői kommentár mellett.

E3 2021: Befutott a S.T.A.L.K.E.R. 2 gépigénye

Miközben tátott szájjal néztük a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl első játékmenet-előzetesét, egyszerre izzadtunk is, hogy vajon milyen erős hardvert fog megkövetelni magának a játék - nemrég pedig erre is fény derült.

E3 2021: Mozgásban a S.T.A.L.K.E.R. 2

Elképesztően látványos gameplay-bemutatóval jelentkezett a S.T.A.L.K.E.R. 2, amely végül a Heart of Chernobyl alcímet kapta. Megvan a premierdátum is: jövő áprilisban látogathatunk el a Zónába.

S.T.A.L.K.E.R. 2 - rövid lehet az Xbox-exkluzivitás

Okkal morgolódhatnak a PlayStation-hívők, hiszen az eddigi hivatalos információk szerint kizárólag PC-n és az Xbox Series-konzolokon jelenik majd meg a S.T.A.L.K.E.R. 2. Most azonban úgy tűnik, idővel a kékek is felfedezhetik a Zónát.

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

S.T.A.L.K.E.R. 2 - nézz be a kulisszák mögé!

Vadonatúj fejlesztői videónaplóval jelentkezett a S.T.A.L.K.E.R. 2-höz a GSC Game World, amiben többek között részletesen bemutatják a különböző fegyvermodelleket, valamint az egyes karakterek változatos... fogsorait.

Jövő héten jön a következő Xbox Indie Showcase

Pontosan egy hét múlva rendezi meg a Microsoft a következő Xbox Indie Showcase előadását, ahol egyebek mellett olyan játékokról is szó lesz majd, mint például a S.T.A.L.K.E.R. 2, a Second Extinction, vagy a The Ascent.

Hallgass bele a S.T.A.L.K.E.R. 2 zenéjébe!

Tovább teaseli a S.T.A.L.K.E.R. 2-t a GSC Game World, csak ezúttal nem egy rövid előzetest mutatott a készülő FPS-ből, hanem a játék zenei anyagába hallgathatunk bele bő három perc erejéig.

Teaser traileren a S.T.A.L.K.E.R. 2

Az idei év utolsó óráiban még gyorsan befutott egy in-engine felvételeket tartalmazó teaser a S.T.A.L.K.E.R. 2-ből, és bár nem sokat láthatunk a játékmenetből, a látvány így is brutálisan lenyűgözőnek ígérkezik.

Előzetesen a S.T.A.L.K.E.R. 2

Az ukrán GSC Game World egy ideje már bejelentette a S.T.A.L.K.E.R. folytatását, arról azonban csak hébe-hóba szállingózott valami infó vagy látnivaló. Most egy nagy lépést tettünk a nyilvánosság felé, megérkezett az első előzetes.