STALKER 2: Heart of Chornobyl PC, XSX

A nagysikerű STALKER folytatása, amelyben ismét visszatérhetünk a rettegett Zónába.
1323535422

Bezárt a GSC, nem lesz S.T.A.L.K.E.R. 2

Bár formálisan még nem jelentették be, a hírek szerint az ukrán GSC lehúzta a rolót, és így a S.T.A.L.K.E.R. második része sem készül majd el. Az infókat egy ukrán lap szállította, ezeket a fejlesztők először cáfolták, majd különböző fórumokon maguk is megerősítették, hogy vége van a csapatnak.
1294848000

Újabb részletek a S.T.A.L.K.E.R. 2-ről

Miután a S.T.A.L.K.E.R. folytatása csak jövőre (igen, 2012-ben) jelenik meg, a GSC igyekszik visszatartani a részleteket a játékról, viszont a minap válaszoltak a srácok néhány égető kérdésre a játék hivatalos Facebook-oldalán. Konkrétumból még kevés van, de azért így sem panaszkodhatunk!
1289810088

Alkoss Te is saját küldetést a S.T.A.L.K.E.R. 2-be!

A GSC Game World indított egy versenyt a Facebookon, ahol várják a leleményes felhasználók küldetés-ötleteit: ha elég fantáziadús elmének bizonyulsz, könnyedén viszontláthatod kalandodat a jövőre érkező STALKER 2-ben! Itt az idő, hogy a poszt-nukleáris eposz legújabb darabjában Te lehess a küldetés-designer!
1289476828

S.T.A.L.K.E.R. TV-sorozat készül a GSC-nél

Mivel a multiplatform STALKER 2-ről a puszta létezésén kívül semmi érdemlegeset nem tudunk, addig az ukrán GSC fejlesztőcsapata egy filmsorozattal kedveskedik a rajongóknak, mely hű marad a játék által felállított ismérvekhez. Némileg minimalista, ámde velejéig sötét hangulat és akció. Trailer is van már.
1281776139

Hivatalos: készül a S.T.A.L.K.E.R. 2, konzolokra is!

Aztabüdösmindenit! Szerkesztőségünk alig tér magához. A korábban felreppent pletykák igaznak bizonyultak: a GSC rövid, ámde lényegre törő közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy már fejlesztik a STALKER 2-t, amely igazi multiplatform címként tér vissza.
1245070380

S.T.A.L.K.E.R.: CoP infók, a folytatás bejelentése

Egy a PCGames által készített interjúban Oleg Yavorsky elárulta, hogy igazak voltak a pletykák, s hogy tervben van a S.T.A.L.K.E.R. sorozat valódi folytatása.