Körülbelül 40 órás lesz a fő sztori a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylban

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 2.
  • Hír
Link másolása
A GSC Game World illetékese egy interjúban elárulta, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl fő történetének végigjátszása nagyjából 40 órába telik, ráadásul négyféle befejezésnek örülhetünk.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl fejlesztését számos tényező hátráltatta az elmúlt időszakban - az orosz-ukrán háború, hackertámadás és sok más is -, ám a GSC srácai már a fejlesztés utolsó fázisában vannak. A nyitott világú élményt rengeteg tartalommal érkezik, de pontosan mennyi időt vesz igénybe a végigjátszás?

A fejlesztők szóvivője a kínai Gamerskynak adott interjújában mesélt egy kicsit a játék hosszáról és megerősítette, hogy a fő sztori nagyjából 40 órás lesz. Korábban a stúdió azt nyilatkozta, hogy a játékosok több száz órát belerakhatnak a játéka, attól függően, hogy mennyire foglalkoznak a mellékküldetésekkel.

Emellett az is kiderült, hogy a történetnek négy különböző befejezése lesz, sőt még a mellékküldetéseknek is több vége lehet, némelyikük pedig "valamilyen módon" a fő történetre is hatással lesz. Érdekes!

Ugyanebben az interjúban a GSC azt is elárulta, hogy Xbox Series X/S-en kétféle grafikai opció közül választhatunk, az egyikük a 60 fps-re koncentráló Performance mód, a másik pedig a nagyobb felbontást, de feleannyi framerate-et kínáló Quality mód. A fejlesztő azonban nem árulta el, hogy pontosan milyen felbontást céloznak meg a két esetben.

A PC Gaming Show: Most Wantedre egy vadiúj előzetessel készültek a srácok. Már az is biztos, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl 2024 első negyedévében kerül a boltokba PC-n és Xbox Series X/S-en.

2.
2.
hedzsooo
Nalam ez rendszerint min. a duplajat jelenti ilyen jatekoknal, Witcher, Gothic jatekok de meg pl. a Mass Effectekben is igyekeztem mindent/mindenkit felkutatni. Szoval teszem azt akkor nekem ez kb. min. 80 ora lesz majd.

DE persze biztosan ezt is majd lehet "kiporgetni", 1 ilyen tipusu jatekot is nagyon gyorsan vegigjatszani, vannak ra ugye "profik" is, mint tudjuk. :)
1.
1.
markoci555
különböző végeknek örülök, de az ilyen x órát mindig nagy fenntartásokkal szoktam kezelni, szerintem mindenféle speedrun vagy glitch nélkül lesz az kb max 15-20, amivel nincs baj csak nem kéne hazudozni (minden játéknál ez csinálják, nem csak rájuk értem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...