Látványos trailert villantott a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Link másolása
A PC Gaming Show: Most Wanted 25-ös toplistáján az első helyet vívta ki magának a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: nézzük, milyen előzetessel ünnepelték meg a fejlesztők ezt a teljesítményt!

A GSC Game World legújabb lövöldözős túlélőhorror videójátéka, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl lett a PC Gaming Show: Most Wanted toplistájának első helyezettje. Az ukrán játékfejlesztő cég vezetője, Evgeniy Grygorovych, aki személyesen is dolgozott a játékon, roppant büszke a készülőben lévő címre. A trailer bemutatása előtti interjúban arról is beszélt, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 erőt adhat Ukrajnának, hogy az emberek átvészeljék ezt a nehéz időszakot.

"A S.T.A.L.K.E.R. 2 már a háború előtt is fontos volt számunkra, de most nemzeti szimbólumként szerepel, aminek a célja, hogy Ukrajna törhetetlen szellemét közvetítse a világ felé. Ma itt ünnepeljük a győzelmünket, miközben egyúttal hazánk végső diadalára törekszünk a jövőben." Ha neked is megjött a kedved a játékhoz, akkor jó szórakozást az előzeteshez! 

32.
32.
Spazz Maticus
#30: Ha "no comment" akkor minek írod le ? Akkor csak megvan a véleményed. ;)

Nekem is megvan azokról aki bármilyen kicsit is kényes témára azonnal "no comment"-elnek, mégsem írom le külön...XD
31.
31.
Doomsayer
#29: Te miről beszélsz? XD
30.
30.
hedzsooo
Amugy amit bemutattak belole, az elegge popec! :-) Reszemrol varos, bar en igyekszem a videojatekok vilagat elvonatkoztatni minden mastol, meg magatol a fejlesztesek nehezsegeitol is, a tobbszor csusztatas sem erdekel, a maganugyuk hogy mikor jelentetik meg a sajat altaluk keszitett cimeiket.

Anno a Witcher 3-at is csusztattak kb. 3x mire vegul megjelenhetett, reszemrol azt is megerte kivarni, ennyi.

A korabbi hozzaszolasokat + ugy latom jobb kerulni, azokhoz inkabb "no comment"... :-)
29.
29.
delphijos
#24: Azzall hogy fullba nyomod a kretént még lejjebb süllyedsz a trágyába. Az meg hogy olcsó módon be akarsz terelni valamiféle politikai oldalhoz meg röhejes, szart se tudsz rólam. Ha kifogynak az érvek, a személyeskedés mellett jöhetnek a Fideszezések meg komcsizások….pont lesz@rom. Egy országban zajló háború akkor se lesz “aktuálpolika” ha a fejed tetejére állsz se.
28.
28.
Spazz Maticus
#27: Hát igen, ezek az ukránok...
Mind ilyenek, szemetelnek, hangoskodnak...
Folytasd csak a gondolatmenetet, majd csak eljutunk addig amit udvariasan kerülgetsz,bár mindenki érti és el is küldtek érte már alább a f@szba. :)
Cuki cagy cuki, de ez így még nem annyira cuki és aranyos mint mondjuk az itthoni nemzethy karlengetők kedvenc könyvfóliázós kabalállata a durcidórci...XD

27.
27.
Doomsayer
#25: Hát lehet, mert tényleg :) Utána meg a gyerek ül a lépcsőházban és nyél hangerőn bömbölteti a Switch-et és fullra tolja a terepet csokipapírral :) Én meg összeszedem, de a szüleik nem... Na mindegy, van egy bontatlan Dragon Quest Treasure-öm, majd neki adom ajándékba, ha legközelebb látom, az úgy is fiataloknak való. Már persze én is pici vagyok meg aranyos, de ők még kisebbek és még aranyosabbak.
26.
26.
crytek
#24: "2022 áprilisában lesz kész és kiadva a játék. Ehhez képest 2022 február végén, mintegy két hónappal a játék megjelenése előtt megtámadta Oroszország Ukrajnát"

ÓÓÓÓ,hogy én ezt már hányszor elmantráztam, hogy ahhoz hogy ez a game sehogy se áll annak nem a háború az oka. Ezért is érzem hogy HA 2024 Q1-ben valamit esetleg valóban kiadnak az egy kb max pár órás olyan early access lesz hogy öröm lesz nem nézni majd. De ne legyen igazan. A fejlesztők nyugodtan rám cáfolhatnak.
25.
25.
DragonBleacPiece
#24: Egy helyen lakunk? xD Ide szintén költöztek ukránok és ahogy leírtad minden pénteken buliznak éjfélig és hajnalig, bömböl ordít a zene, úgy mennek a lépcsőházban végig mint az állatok és csapkodják az ajtót. szólni senki nem mer nekik, én meg másnap (pl ma is) 12 órába járok melóba..
24.
24.
Doomsayer
#23: Látod a végén még kiderül számotokra is, hogy nem Ukrajnában készül a játék és akkora háború van ott, ahol készítik, mint ott, ahol te, vagy én vagyunk. A családjuk meg kérlek szépen itt van Németországban, ingyen lakásban, Audi Q8-assal és tegnap majdnem éjfélig nyomatták a szomszédban a házibulit. Nyomassák persze, annyira nem vagyok öreg, hogy haragudjak arra, hogy minden pénteken buliznak, nemde? Maximum majd nem alszok ha véletlenül dolgozni kell mennem, mert nekem nem adnak ingyen lakást. De gyorshajtásért meg tilosban parkolásért sem büntetik meg őket mindenki mással szemben. Nem mintha arra vágynék, hogy megbüntessék még őket mindennek a tetejébe, de a kresz szabályoknak már csak mindenkire kéne vonatkozniuk rendszámtól függetlenül. (?)

Egyébként meg egy háború igencsak rohadt egy dolog és én egyik felet sem támogatom, sem Amerikát, sem Oroszországot. Egyik kutya, másik eb és mind a kettő a saját hazugságait mondogatja és a halálba küldi az embereket. De elmondom, hogy biztos, hogy nem a háború miatt nem mutatnak gameplay videót. Egy jó játékhoz idő kell, de ezt a játékot úgy jelentették be legelőször, hogy még csak egy design dokumentum volt meg belőle, később az E3 2021-en volt az első CGI trailer, amiről a blogot is írtam anno és az volt, hogy 2022 áprilisában lesz kész és kiadva a játék. Ehhez képest 2022 február végén, mintegy két hónappal a játék megjelenése előtt megtámadta Oroszország Ukrajnát, és azért nincsen 2023 decemberében egy gameplay videó. És te ezt hiszed és rám vicsorogsz, mint a rendszer idomított kutyája?

Oké, hát tedd azt, de nem érdekel. Egyébként, ha már régi blogok, az Insomnia: The Ark Ukrán-Orosz közös fejlesztés volt és a fórumain lehet olvasni, hogy a fejlesztők a mai napig jóban vannak és egyik sem vesz részt a harcokban és mindemellett azt is lehet olvasni, hogy páran időről időre előrukkolnak az olyan témákkal, hogy ne vegye meg senki a játékot, mert orosz. Szóval vigyázz, hogy nehogy ezen a szinten köss ki te is.
23.
23.
delphijos
#21: Meg ha erre is gondolt mert amúgy tényleg Prágába mentek , de minden rokont ugye nem vittek magukkal...meg csak az országukról van szó. Ja, és az egyik fejlesztő is meghalt a harcok során. Ezt "aktuálpolitikának" hívni... Csak mert nem lőnek az iroda folyosón akkor minden fasza , és hogy képzelik hogy csúszik a fejlesztés ? Ezt felesleges védeni... Ennek az ég világon semmi köze ahhoz hogy ki mit gondol a háborúról, az okokról, stb... De ezt már leírtam.
22.
22.
Spazz Maticus
21.
21.
FreeKatana
#17: Szerintem arra gondolt, hogy Csehországba költözött a stúdió. Legalábbis volt ilyesmiről szó.
20.
20.
Spazz Maticus
#16: Na, oorky haverodnál jártál ideológiai továbbképzésen, vagy mi történt ?...XD
19.
19.
zoli12i
Nem gondoltam volna, hogy lesz nagyobb bohóc itt, mint crytek.
18.
18.
Seraph
#13: Nana, az nem háború hanem különleges katonai művelet.
Hamarosan idehaza is így kell majd nevezni amerre tartunk.

Én hatalmasat csalódtam a magyarságban, még egy ilyen mocsok népet, tisztelet a kivételnek.
17.
17.
delphijos
#16: “ott, ahol ők vannak semmi nincs”

Vagy trollkodsz, vagy idióta vagy bakker.
16.
16.
Doomsayer
#14: Az a baj, hogy ti azt hiszitek, hogy ezek a játékfejlesztők 8-4-ig háborúznak, fél 5-től meg este 8-ig játékot fejlesztenek és ezért bújnak emögé a szöveg mögé. Holott ezek csak játékot fejlesztenek és ott, ahol ők vannak semmi nincs. Éppen ezért én bármit elhiszek, meg ugye az első rész is 100 évet késett minimum, de ne arról szóljon már egy CGI trailer magyarázata, hogy háború van, mert az nem más, mint propaganda.
15.
15.
markoci555
ahelyett hogy pörögtök a háborún, valaki magyarázza már el mit lehet leszűrni a trailerből, az ilyen iq betyároknak mint én, akik már alig emlékeznek valamire a 3. részből
arra se emlékszem már ki az a Strider, de pl azt olvastam, hogy akit lelőnek az Strelok
14.
14.
silkgoat
#10: Hu ecsem abbol az anyagbol nekem is adjal mar, aminek a segitsegevel valami biblikus szart tudsz elocitalni barmire. Mondjuk en nem lonek belole annyit mint Te hogy azert a tudatomnal maradjak :D

Meg jo hogy nem aktualpolitizalsz az osszeskuves elmeleteddel, meg visszabofogve a kormany propagandajat :D

Kemeny anyag, nagyon kemeny (lehet a dajcstomika is ezt szivja, azert van ugy szetcsuszva es beszel folyamatosan hulyesegeket :D)
13.
13.
delphijos
#10: “nem az aktuálpolitikai kifogásokra vagyok kíváncsi az első CGI trailer után való második CGI trailer-nél arra, hogy miért nincs gameplay demó”

NA. Azért az országban zajló HÁBORÚT -teljesen mindegy az ok meg hogy ki mit gondol- aktuálpolitikának degradálni azért erős… néha tényleg olyan érzésem van - olyan kilengések vannak a kommentjeidben - hogy néha úgy kommentelsz mint aki gyógyszerre ivott.
12.
12.
Doomsayer
#11: Ha minden igaz,akkor több blogot is tudok nektek írni mostanában. Csak még vissza van egy kevés hardver teszt és játék playtime hozzá.
11.
11.
Kratoska
#10: Már épp írni akartam, hogy hiányolom a szokásos 5000+ karakteres miniregény-kommentedet.
Mondjuk ez most kifejezetten karcsú lett tőled.
10.
10.
Doomsayer
#5: Táncolsz, ahogy akarsz, de én ennyi év gaming után nem az aktuálpolitikai kifogásokra vagyok kíváncsi az első CGI trailer után való második CGI trailer-nél arra, hogy miért nincs gameplay demó... ami gameplay demóról a DF azt mondta, hogy egy kicsit vállalhatatlan élőben.

Egy egész generációt küldött a halálba a pénzért a mecénásod. Nincs már más hátra neki, csak a halál, vagy a börtön - és utána halál.

"Monda pedig a tanítványoknak: Lehetetlen dolog, hogy botránkozások ne essenek; de jaj annak, aki által esnek. Jobb annak, ha egy malomkövet vetnek a nyakába, és ha a tengerbe vettetik, hogynem mint egyet e kicsinyek közül megbotránkoztasson."
9.
9.
zoli12i
8.
8.
memoryman
#3: Ha valaki rátöri a családodra a lakás ajtaját, megerőszakolja az édesanyádat, agyonlövi a testvéredet és felgyújta a nappalitokat, majd ezek után te ezt szóba hozod, akkor mondhatják neked hogy nem kiváncsiak a propagandádra? Nem állítom. csak kérdezem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...