Tűz ütött ki a S.T.A.L.K.E.R. 2-t is fejlesztő stúdióban

Link másolása
A GSC Game World nem a legszerencsésebb stúdió: 2022-ben elköltöztök Ukrajnából az orosz invázió elől, most pedig egy pusztító tűzvész érte el a fejlesztőket.

A S.T.A.L.K.E.R. 2 videójátékot először 2010-ben jelentették be, azóta azonban már rengeteg viszontagságon ment keresztül a cím. Ezúttal újabb csapás sújtotta a fejlesztőket: tűz ütött ki a GSC Game World stúdiójában. Az Insider Gaming forrásai szerint a tűz jelentős károkat hagyott maga után, azonban azt még nem tudni, hogy ez mennyire fogja tovább csúsztatni a S.T.A.L.K.E.R. 2 videójátékot. 

A tűz 2023. szeptember 7-én tört ki, és a Prágában található stúdió három emeletének egyikét szinte teljesen elpusztította. A GSC Game World korábban Ukrajnából menekült át Prágába az Ukrajnában zajló orosz invázió elől, de úgy néz ki, hogy a balszerencsék sorozata még nem ért véget. A incidensben senki nem sérült meg, de a stúdiónak hatalmas károkat kell rendbe tennie: a becslések szerint nagyjából 66 000 dollárra, azaz majdnem 24 millió forintra rúgnak majd a kiadások. A játék tehát szinte biztos, hogy ismét csúszik, de egyszer biztosan megjelenik majd PC-re és Xbox Series S/X-re és már a megjelenés napján benne lesz a Game Pass katalógusában is.

2.
2.
Ooorky
#1: Nekem a mai napig kedvencem a Dawn of War: Soulstorm hotfix-e, amire 3 hónappal megjelenés után kirakták a készítők, hogy nindzsa mosómedvék betörtek éjjel hozzájuk és tönkretették az egy HDD-t amin a már kész patch-et tárolták...

Végül röpke 6 hónap alatt sikerült megcsinálni a day 1 hotfix-et...
1.
1.
crytek
Az ilyen dolgok megtörténnek ....,amikor olcsón kéne adni az ssdket meg hddket , amikor szarul áll egy fejlesztés és hasonló dolgok..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...